dinsdag 5 mei 2020

Bevrijdingsdag, 75 jaar vrijheid én nieuwe challenge../ New challenge..

Hallo lieve mensen, vandaag 5 mei, bevrijdingsdag, 75 jaar vrijheid en toch feesten we zo veel mogelijk thuis door het Coronavirus.
Bij het challengeblog van De Egel helpen we jullie lekker bezig te blijven door weer een nieuwe challenge te verzinnen. Deze keer hebben we een sketch voor jullie en het thema is vrij...

Hello dear people, today starts a new challenge at http://de-egel.blogspot.com/ and we made a sketch for you. There's no theme...


Het is een ronde kaart zoals je ziet. Nu wordt mijn broer(tje) a.s donderdag 50 jaar en heb ik de kaart op zijn persoon gericht gemaakt.

As you can see it's a round card this time. My brother turns 50 next Thursday so I made a card especially for him.


Hij heeft een metaalbedrijf dus vandaar de achtergrond en de gears. In zijn vrije tijd draait en luistert hij graag muziek. Vroeger was hij in het weekend nogal eens dj op feestjes. Ook films kijken is één van zijn favoriete vrijtijdsbestedingen, vandaar de filmstrips. Het woord "music" is in 3d opgewerkt.
Nog even de achtergrond voordat hij beplakt werd....

He owns a metal-factory so that is why I've made this background and why I've used the gears. In his spare time, he enjoys listening to music and watching movies.
This is a picture from the background I've made before decorating it...


Het is zwart karton bewerkt met een embossing-folder met metaalplaat motief. Vervolgens met gilding wax, mouse en Inka gold bewerkt waardoor het ook een glans krijgt.

It's black cardstock and the pattern is made with an embossingfolder. Next I've used gilding wax, mouse and Inka gold to gave it color and a shine that looks like metal.

Op het challengeblog van De Egel staan de mooie en diverse kaarten van mijn dt-maatjes dus neem zeker ook daar een kijkje.
Dit is de leuke prijs die de eigenaar van hobby-webwinkel De Egel beschikbaar heeft gesteld...

If you take a look at http://de-egel.blogspot.com/ you will see the cards my teammates have made.
This is the prize you can win..


Leuke teksten om te stempelen met stansen om ze uit te stansen, gaaf toch? Doen jullie weer gezellig mee? Deze challenge loopt tot 19 mei 20:00 uur Nederlandse tijd.
Wij gaan ons buigen over de top 3 van de vorige challenge (Hollandse kaart) waar maar liefst over de 130 inzendingen voor zijn...leuk hoor!!

This challenge runs til May the 19th 20:00 H. Dutch time
Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
lieve groetjes Miranda

*embossingfolder-boekenvoordeel,    *gilding wax-Vintage blue-Coosa Crafts,     *Nuvo-Embellishment mouse-bronze,
*Inka gold-Viva Decor-silver,    *plaatje-Studio Light 2014-Industrial stapin1317,    *vlaggetjes-Joy/Noor-6002/0977,
*filmstrip-Joy-6002/0278,    *gears-Joy/Noor-6002/0287,    *metallic cardstock-CraftSensations