zaterdag 25 maart 2023

Morgen is Irene jarig...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de vele leuke reacties op mijn pop-up kerstkaart. Zoals ik al zei, het model is niet moeilijk en ik heb er meteen meer gemaakt. Zo ook voor Irene (Irene's Scrapbook) die morgen haar verjaardag mag vieren. Irene heeft deze kaart al gezien want zij is net zo'n Aagje als ik 🙊 en ik heb al een dank je wel ontvangen. Ook daarin zijn we hetzelfde hihi.


Dit mooie dessinpapier (vind ik dan) van Mintay heb ik al geruime tijd (2019) maar ik vond het zonde om te gebruiken, terwijl het daar natuurlijk wél voor is..duhuh. Voor Irene dan toch het mes en de schaar erin gezet. Het vogeltje iets verhoogd op de tekst geplakt.


Als je de kaart opent popt dit ronde paneeltje in 3 laagjes omhoog met op het plaatje het beloofde bloemetje. Nu wilde ik de flap ook wat decoreren en dacht een geponst hartje moet kunnen...niet dus. De twee buitenste hinderden het popup gedeelte niet maar het hartje dicht bij het plaatje liet de boel vastlopen. Snel eraf gehaald maar je zag waar het had gezeten. met zwarte marker een hartje getekend en gekleurd maar met mijn bibberhandjes is het niet zo strak geworden als de geponste hartjes. Maar weer wat geleerd hihi.


De andere kant kan wel gewoon gedecoreerd worden en daar heb ik een gestanste felicitatie gedaan.


Zo hoog komt het popup gedeelte omhoog, leuk toch?  Voor de link naar het filmpje/werkwijze moet je even naar de kerstkaart van afgelopen donderdag scrollen.  Lieve Irene, ook vanaf hier een fijne verjaardag gewenst. Geniet van jouw dag xxx

Tim en ik hebben een rustig weekend gepland. Ik ben net al naar de bieb geweest en ben van plan ook wat te gaan freubelen. Tim is in de garage aan het rommelen dus wij vermaken ons wel ondanks alle regen die naar beneden klettert.
Vannacht gaat de klok weer een uur vooruit en ben ik weer een poosje van de kook 😅, hebben jullie dat ook?
Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Mintay-Dreamer (2019),    *stans "een bloemetje"- LR0791-Marianne Design,   *stempel "voor de jarige"-Kars-180013/1104,    *van harte-LR0625 Marianne Design,    * gefeliciteerd-LR0651-Marianne Design,    *geschulpte cirkels- Crealies,   *hartjes-pons