vrijdag 5 mei 2023

Muziek zonder dessinpapier...

 Hallo lieve mensen, daar ben ik alweer want vandaag, 5 mei en bevrijdingsdag, start er een nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel. Zoals de titel al zegt willen we graag kaarten zien ZONDER dessinpapier en MET muziek. Ook géén muziekblad gebruiken want dat valt onder dessinpapier of je moet het zelf gestempeld/ geëmbost hebben. Ik heb mijn washitape gebruikt op de achtergrond en de muziek komt van de cassette-bandjes.....


(her)kennen jullie ze nog? Ik heb wat vrijdagmiddagen, als de top 50 kwam, bij de recorder gezeten met de vinger bij de opnameknop en maar hopen dat de presentator niet door het nummer heen zou praten hihi.
Ik heb een zwarte basis gesneden, daarop kobaltblauw karton en daarop een gestanste witte rechthoek met stiksteekjes. De washi-tape is van de Action en de stans van de cassettebandjes komen van de beurs bij Scrapfever gekocht (merkloos). De gestempelde tekst vond ik er wel leuk bij en komt van een set van een Engels magazine.

Op het challengeblog van De Egel zie je de mooie voorbeelden van mijn dt-maatjes om inspiratie op te doen.
De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel heeft deze leuke prijs ter beschikking gesteld voor de winnaar van deze challenge die loopt tot 19 mei 20:00 uur Ned. tijd.


Dank je voor je bezoekje, alvast fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda