maandag 9 november 2020

Een wiebelige wintersport.../ A rocker-card on wintersport

 Hallo lieve mensen, dank je wel voor de beterschapswensen voor Ziva. Ze heeft nu voor de tweede keer medicijnen en ze heeft ander voer tijdelijk om haar maag te ontzien. Hopen dat het helpt.

Hello dear people, today I've made a rocker card with a cross-stitched sweater as a focal point.


Omdat ik zoveel mogelijk bij haar beneden wilde zijn heb ik lekker op de bank zitten borduren. Ik vind de nieuwe kruissteekjes stans voor een trui zó gaaf dat ik hem aan heb geschaft.
Samen met de oudere stans van de ski's en de stempels vond ik het wel een leuke combinatie. De stokken uit zilverkarton gestanst.

I combined it with ski's. Not much to tell about hihi.


Het patroontje heb ik nagetekend op ruitjespapier van een foto uit het Marianne magazine. Het patroon is van Anja Zom. De ronde stans is van Crealies en "het dessin-papier heb ik uit het blok "Snowflake kisses".
Mijn volgende trui is ook al af, gaat sneller dan breien voor mezelf hihi, maar die zien jullie donderdag :).
Deze schommelkaart link ik bij het Marianne Design Challengeblog waar een schommelkaart gevraagd wordt. Alles wat ik heb gebruikt (buiten de ronde stans) is van Marianne zoals jullie hieronder kunnen lezen bij de gebruikte materialen.

Dan een warm welkom aan Antje (Antjes kaartcreaties). Leuk dat je me bent gaan volgen, ik was al fan van jouw kaarten en leuk dat we elkaar ontmoeten in Blogland.

Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessin-papier: PB7057-Marianne Design,    *trui-Craftable CR1527-Marianne Design,    *ski's-Craftable CR1252-Marianne Design,    *stempels-Project NL-PL1517-Marianne Design,   *cirkels-Crealies-CLNestXXL69-circles with open scallop.