dinsdag 30 november 2021

Winter Kisses and Christmas Wishes..

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de kaart voor GerJanne. Ik vond het zo fijn om weer eens in zachte kleurtjes bezig te zijn dat ik die ook gekozen heb voor deze kerstkaart.


Deze twee lieve sneeuwpoppen heb ik met mijn Derwent colorsoft potloden ingekleurd en voor sommige kledingstukken heb ik paperpiecing gebruikt. Dan stempel je dus nogmaals op dessin-papier en knip je sommige delen uit die je dan op het figuurtje plakt dat je wilt gebruiken.


Hier heb ik de sjaal en muts met paperpiecen gedaan, op het bont glitterlijm gebruikt. Op de wantjes ijssterren getekend en aan de trui een boordje. Dit heb ik met witte gelpen gedaan. Het envelopje is een stans van Marianne Design en daar heb ik de gestempelde tekst uit laten steken.


Bij deze lieverd alleen de sjaal met paperpiecen gedaan. De wantjes en trui weer met witte gelpen bewerkt en op de muts weer glitterlijm gebruikt.


Het slimline model is met een stans van Marianne Design gemaakt. Dessinpapier is van CraftSensations.

Deze kaart link ik bij Knutsels en Kadootjes, ze willen daar graag sneeuwpoppen zien en ik link hem bij Dutch Card Lovers #353 waar ze kerstkaarten in niet traditionele kleuren vragen.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*stempel sneeuwpoppen en tekst-Art Impressions "chubby snowmen",    *envelopje-CR1518-Marianne Design,    *slimline stans-CR1538-Marianne Design,     *glitterlijm-Stickles stardust-Ranger,     *dessinpapier-CraftSensations,     *witte gelpen