zaterdag 26 november 2022

Hieperdepiep GerJanne wordt 60

 Hallo lieve mensen, vandaag kom ik even binnenvallen met een felicitatiekaart voor GerJanne. Volgens mij geen onbekende voor de meeste van ons in Blogland. Naast knutselen is GerJanne ook graag bezig met taarten bakken en soep maken (de "soepkoningin" LOL). Ze maakt me vaak lekker met het benoemen van wat ze nu weer gemaakt heeft en sinds ik bij GerJanne voor het eerst courgette-soep heb geproefd staat hij hier ook regelmatig op het menu, mmmm.

Nu heb ik een taart voor haar gebakken", op deze kaart, die samen met twee kleine "bakcadeautjes"  dinsdag op de post is gegaan....


Dit model van StudioLight weer eens gestanst. Hij blijft recht staan door de standaard aan de achterkant. Het dessin-papier is van CraftSensations, het plaatje is van Syta. De naam van GerJanne paste er mooi op met daarbij wat keuken-attributen van Marianne Design.


Prominent bovenaan aanwezig het getal 60 en natuurlijk de leuke tekstcirkel van Marleen (Marianne Design). Er zitten zelfs sterren op de taart wat nu de lopende challenge bij De Egel is. En dat is weer leuk omdat GerJanne en ik daar teammaatjes in het designteam zijn. Ik wens GerJanne vanaf hier nogmaals een fijne verjaardag :)

Over designteams gesproken...vandaag hebben we met het team van 52weeks to Christmas een teamdagje gepland staan. We zien elkaar in Schiedam. Dit is voor mij de eerste keer dat ik iedereen ga ontmoeten (buiten degenen die verhinderd zijn om te komen), ik heb er zin in.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda