zaterdag 2 juli 2022

Heb een héérlijke dag...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart. Ik vlieg toch meteen weer terug naar zomerse sferen met mijn volgende kaart...


Op deze mooie stans van Studio Light was ik meteen verliefd en heb hem mezelf dan ook cadeau gedaan 😄. De basis gestanst uit donkerroze cardstock, daarop lichtroze cardstock en de toplaag is gestanst uit het papier van Studio Light: "Take me to the ocean".


De schelp heb ik uit glittercardstock gestanst. De tekst-stempel van Marianne Design heeft met glossy accents wat waterdruppels gekregen en een grote strik van touw.
Bij het papierpak zitten ook 2 vellen met plaatjes die je uit kunt knippen en daar heb ik de slippers en het kleine hoornschelpje uit geknipt en iets verhoogd opgeplakt.
Bovenin vliegen vrolijk wat zeemeeuwen rond.


De afgelopen twee weken had Tim vakantie en we zouden eigenlijk tot gisteren op vakantie zijn naar de Ardennen. Helaas overleed mijn peettante en kwamen er onrustige berichten over mijn vader dus zijn we afgelopen maandag al terug gekomen. Mijn vader heeft de afgelopen week weer een aantal onderzoeken moeten ondergaan en heeft de komende twee weken nog een hoop onderzoeken op de agenda. Mijn broer en ik gaan om en om mee.
Na de uitvaart gisteren van mijn tante had ik even afleiding nodig en was naar Creabri in Schijf gereden. Daar heb ik mezelf wat leuke spulletjes cadeau gedaan want als ik lekker zit te freubelen kan ik het beste mijn zinnen verzetten.

Ik link deze kaart bij: 

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*stans pop-up schelp-StudioLight-shell card shape-SL_TO_CD231,    *papierpak-StudioLight/SL-TO-PS05   *tekst-MarianneDesign-CS1024,    *vogeltjes-Memorybox-98655,     *label-Joy/Noor-6002/1175,    *glossy accents-Ranger