zondag 11 september 2022

Tweet, zoem, tweet...

Hallo lieve allemaal, het is weer een stuk aangenamer voor mij qua temperatuur en dan komen de knutselkriebels weer tevoorschijn. Deze kaart heb ik in elkaar gefreubeld voor de voorraad...


 Het is een setje van Crafter's Companion, gevonden bij de Boekenvoordeel. Je pakt een lange kaart dus bijvoorbeeld 26x13 cm en zet op de helft een dun potloodstreepje. Daar stempel je de diertjes (dat zijn losse stempeltjes) met net een stukje de pootjes over het potloodstreepje heen.
Vervolgens met de bijpassende  "halve" stansjes ga je het gedeelte boven de potloodstreep stansen en als je de kaar dan dubbel vouwt poppen deze leukerds zó omhoog.

Je kunt dit natuurlijk ook zelf doen met stansen die je gedeeltelijk door je apparaat voert maar dit werkt net iets simpeler hihi.

De kaart afgemaakt met een tak (LR0257) en "houten" vogelhuisje (LR0205) van Marianne Design. De diertjes heb ik ingekleurd met mijn nieuwe Chromaflow kleurpotloden van Derwent. Toen vond ik het zwarte deel nog wat kaal dus drie kleine glaspareltjes geplakt en toen was ik tevreden.

En bij Kleuren met potloden waar alles mag.

Tim en ik gaan zo een bakje doen bij mijn ouders, gisteren bij Tim zijn vader een bakje gedaan en vanmiddag lekker aan de freubel. Mijn kerstkaart voor donderdag moet ik nog afmaken LOL.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda