donderdag 13 mei 2021

O Christmas Bee, o Christmas Bee...

 Hallo lieve mensen, op deze Hemelvaartdag is het natuurlijk ook kerstkaarten-donderdag (dat kan in Blogland hihi). Ik ben weer eens met stempels, inkt en kleurpotloden aan de slag gegaan...


Deze grappige stempels zijn van Art Impressions en heb ik twee jaar geleden in de uitverkoop op de kop getikt. Ik heb een kaart van 10x15 beïnkt met distress-inkt " scattered straw". Daarop donkergroen karton waar ik de hoeken rond bij heb gemaakt met een hoekpons.
Het witte karton gestanst met een stans van Marianne Design.Het honingraat-patroon is gemaakt met een stencil van Panduro en ook weer dezelfde kleur distress-inkt. Alle stempels gekleurd met Derwent Colorsoft potloden. Op de mutsjes wat glitterlijm gebruikt. De afdrukjes uitgesneden met de Scan and Cut snijmachine.Deze dame leeft zich helemaal uit op het liedje dat de bijtjes zingen ;P Ook hier op de muts en de bontkraag wat glitterlijm gebruikt. Her en der wat sequins geplakt.


Heb je voor deze week ook een kerstkaart gemaakt dan kun je hem linken bij 52 Weeks to Christmas. Daar kun je meteen de top 3 van de challenge met meerdere vouwen zien. Gefeliciteerd dames :)

Ik link deze kaart bij 4 season swap challengeblog met de challenge :"bijen". Dit is mijn tweede inzending.

Dank je voor je bezoekje en hopelijk mogen we weer veel kerstkaarten bewonderen bij 52 WTC.
Fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda