dinsdag 5 augustus 2014

Just keep swimming......

Goedemorgen lieve mensen. Vinden jullie het ook zoveel lekkerder slapen nu het 's nachts weer wat afkoelt? Ikke wel hoor ;p...Dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn ijsjeskaart, ik begrijp dat jullie er ook wel pap van lusten hihi. Dat koelt inwendig ook zo lekker af niet dan? Iets wat ook helpt om af te koelen is lekker gaan zwemmen en voor iemand die daar van houdt heb ik de volgende easelcard gemaakt:
Ze staat klaar om een duik te nemen hoor.....
Goodmorning dear people. This time I've made an easelcard for someone who loves to swim...
Het kaartje blijft staan door het gespannen touwtje. Echte zeesterren en schelpjes gebruikt....
The card is standing up behind the rope. I've used real seashells and starfishes......
Een miniflesje met zand en "flessepost", wat grof lint en dewdrops als waterdruppels. Het dp aan de randen ruw gemaakt en met de hand doorgestikt.
A little bottle filled with sand and a letter, some rough-textured ribbon and dewdrops to imitate waterdrops. The dp is distressed at the edges and stitched by hand.
Om het leuke plaatje goed tot zijn recht te laten komen verder niet teveel opsmuk gebruikt. Ik vond het wel een lekker zomers kaartje. Bedankt voor je bezoekje, fijne dag en lieve groetjes Miranda
Thanks for dropping by, have a nice day, greetings Miranda

*plaatje tijdschrift- Penny Black,   *stempel tekst-Whimsy Stamps,   *dp-By The Bay-Quick Quotes paper,    *golfjesstans-
Lin&Lene.