dinsdag 23 januari 2024

Suzan was jarig...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn waxinelicht-doosje. Ik ben benieuwd of we veel deelnemers krijgen voor deze challenge.
Vorige week was Suzan, mijn dt maatje bij 52 WTC, jarig. Ik stuurde deze winterse kaart naar haar...


Behalve de tekst is niets van de materialen van mijzelf, deze kaart heb ik op ons knutselclubje gemaakt. Het dessinpapier is Artic Winter van Studio Light en de stans om deze zogenaamde lamellenkaart/shuttercard te maken is volgens mij ook van Studio Light. Op de eerste foto is de kaart gesloten.


En als je de achterkant van de kaart naar rechts beweegt t.o.v de voorkant gaan de lamellen open en zie je dit winterse tafereeltje.


Ook de binnenkant van de lamellen beplakt. De tekst "winter birthday wishes" zat bij een Engels magazine en vond ik goed bij deze winterse felicitatiekaart passen.

Omdat ik niet goed opknapte van de antibiotica (koorts kwam weer terug evenals de pijn) gisteren terug naar de huisarts geweest. Mijn linkerlong kraakte nog volop zei hij dus kreeg ik andere/sterkere antibiotica voor nog eens 8 dagen waar ik er gisteren meteen twee van in moest nemen. Vannacht in elk geval weer eens goed geslapen *yeahhh*.
Tanika is gisteren vanuit Utrecht een dag komen helpen want ik zit toch met Ziva en er moest iemand mee naar de dokter. Dat was wel heel fijn.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda