zondag 20 november 2022

Sterretjes....

 Hallo lieve mensen, daar ben ik weer. Vandaag start namelijk de nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel. De titel van deze blogpost zegt al wat we graag willen zien, namelijk "STERRETJES". Ik heb me laten inspireren door de feestelijke etalages die op het moment weer in de stad te bewonderen zijn..


Het leuke is dat het dessinpapier uit een zomerblok van Marianne Design komt. Ik heb het achtergrondpapier met een embossingfolder bewerkt. De "foute kersttrui" mét kerstboom én ballen hangt tussen sterretjes-slingers die fonkelen in het etalagelicht.


Hier zie je dat het een en ander wat verhoogd opgeplakt is. De leuke tekst is uit een stempelsetje van Art Impressions.

Geen moeilijke challenge dus en met de feestdagen in aantocht heel bruikbaar maar er zijn natuurlijk ook andere kaarten te maken met sterretjes. Verras ons maar hihi.
Kun je meer inspiratie gebruiken? Kijk maar eens wat een mooie voorbeelden mijn teammaatjes bij De Egel gemaakt hebben.

De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel stelt deze prijs beschikbaar voor de winnaar van deze challenge die loopt tot 4 december 20:00 uur Nederlandse tijd.

Veel plezier en succes als je meedoet met onze challenge.

Deze kaart link ik bij:
Dutch Card Lovers: gebruik alleen stansjes
*Carlin's Kaartenparadijs: winter en glitter (tweede inzending)
*2 sisters on the blog: stiksteekjes echt of nep (tweede inzending)

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-PK9179-summer vibes- Marianne Design,    *design folder-DF3439-Marianne Design,   *trui-COL1434-Marianne Design