maandag 20 maart 2023

Ineke was jarig en nieuwe challenge De Egel..

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige kaart. Ja, ik vind heel veel leuk om te doen en ook om uit te proberen dus hier kun je van alles tegenkomen hihi.

Vandaag start de nieuwe challenge bij De Egel en die luidt: "een ronde kaart met voorjaarsbloemen".


En dit heb ik ervan gemaakt. Deze ronde kaart met boeket tulpen heb ik naar mijn dt-maatje bij 52 WTC Ineke (Scraps & Ineke) gestuurd.  Zij was gisteren jarig en ik heb hem dinsdag verstuurd dus ik hoop dat zij hem ontvangen heeft. Vaak zie ik op Ineke's kaarten bling-bling dus ook hier zilverkleurige linten aan het boeket gehangen, de tekst en vlinder uit wit én zilver gestanst en hier en daar een glinsterend steentje geplakt.


Hier zie je dat het boeket wat verhoogd opgeplakt is. De vakjesverdeling heb ik 3x gestanst en op elkaar geplakt zodat de groene achtergrond lager ligt. De kaart blijft recht staan doordat ik aan de achterkant een dubbelgevouwen cirkel heb geplakt waarvan ik de onderrand recht afgesneden heb.

Doen jullie weer gezellig mee aan deze challenge bij De Egel ? Deze challenge loopt tot 4 april 20:00 uur Ned. tijd en dit is de prijs die de eigenaar van hobby-webwinkel De Egel beschikbaar heeft gesteld.


Een mooie stans van CreaLies om een vakjeskaart te maken. 

Kun je nog wat extra inspiratie gebruiken, neem dan een kijkje op het challengeblog van De Egel . Mijn dt-maatjes hebben hele mooie, verschillende, voorbeelden gemaakt.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs!
Lieve groetjes Miranda

*vakjesstans rond-LR0677-Marianne Design,   *bloemenwrapper-LR0742-Marianne Design,   *tulpjes-LR0654-Marianne Design,   *dessinpapier-CraftSensations-Romantic Florals,   *tekst en vlinder-Décotime-Action.