donderdag 13 februari 2020

Kerstkaart week 7../ Christmascard week 7...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaarten uit de vorige post. Genieten om te lezen. Ook lief dat jullie zo meeleefden met mijn zorg om Tanika. Ze is gelukkig veilig geland.  Het gekke was dat het gros van haar collega's, die met een andere maatschappij vlogen, in een hotel opgevangen werden omdat die maatschappij niet vloog. Zij kwamen pas de volgende dag terug...daar kreeg ik de kriebels van :P Maar alles goed gegaan dus..pfft.

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last post. 
Today already week 7 and it's Thursday so Christmas-card day . This is my card for this week..

Vandaag is het weer donderdag en dus kerstkaarten-dag.  Op het blog van 52 weeks to Christmas staat de top 3 en random winnaar vermeld van de kleurtjes-challenge. Heb je al gekeken of je erbij bent ?
Voor mijn kerstkaart van deze week heb ik weer eens lekker met dessin-papier zitten spelen..


Basis is een ecru-kleurige vierkante dubbele kaart, daarop donkerrood cardstock en daarop geruit dessin-papier van Maja Design.

I used Maja design papers and the image is from the same collection. Base is an ivory double card and I combined it with dark red cardstock. At the top a border die from Amy Design..


Bovenaan de kaart een borderstans van Amy Design gebruikt waarop kristallen plaksteentjes zijn verwerkt.
Onder die borderstans een extra fijn borderrandje in rood, deze is van de Action. Datzelfde randje ook gebruikt langs de strook dessin-papier met de candy-canes.
Het plaatje is ook van Maja Design en is gemat op donkerrood cardstock. In de hoek een organza strik met bijpassende brad.

Because the brad on the bow has a golden frame I diecut the branches from gold cardstock and splattered some gold paint on the image. The sentiment was part of the papers too.


In de hoek de poinsettia van Joy/Noor gebruikt en omdat rond de brad een gouden randje zit heb ik de takjes (Marianne Design) ook uit goudkleurig karton gestanst.
Op het plaatje nog wat goudkleurige verf van Cadence gespetterd, die zakt niet in zoals je ziet dus liggen er kleine balletjes op het plaatje.
De tekst is gesneden uit het dessin-papier.

Dat was mijn kerstkaart voor deze week.
Nog iets leuks....met deze kaart ben ik in de top 4 beland bij Kleuren met potloden Challengeblog..


With this card I made the top 4 at Coloring with pencils Challengeblog, happy about that :)

Gaaf toch? Ik kan daar echt blij van worden, dat zijn voor mij de krentjes in de pap zeg maar ;p
Fijne dag nog, dank je voor je bezoekje en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*https://52weekstochristmas.blogspot.com/ week 7
*https://kerst-mix.blogspot.com/

*borderrand-Amy Design-ADD10150,   *schulprandjes-stans-Action,   *poinsettia-Joy/Noor-6002/1048,    *takjes-Creatables LR0437-Marianne Design,    *dessin-papier en plaatje- Maja Design-Christmas season collectie 2018,    *brad, lint, plaksteentjes, Cadence hybrid goudverf.