donderdag 29 augustus 2024

Gnome kerst-challenge ...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn zomerse "postzegel-kaart". Vandaag kom ik met een kerstkaart waar de sneeuw vrolijk rond dwarrelt achter het schudvenster, van uitersten gesproken hihi....


Het is natuurlijk de laatste donderdag van de maand augustus en dus start er een nieuwe challenge bij 52 weeks to Christmas en Ingrid heeft bedacht dat ze graag gnomes op kerstkaarten wil zien.
Ik heb met het gnomeplaatje een schudkaart gemaakt, dat was weer een tijd geleden.



Uit het blok "Jolly Christmas" van vorig jaar twee dessin papiertjes gebruikt. Ook het plaatje is van vorig jaar. De blister is gevuld met "shakersnow" van Marianne Design. Rond het blister zit een groen koordje met kleine kraaltjes en een vierkant kader met sneeuwvlokken.
De poinsettia is een oudje van Marianne Design en kreeg in het hart een plakpareltje. Het witte takje kreeg glitterlijm op de besjes. De tekst (met waxkoordje) komt uit een blok van CraftSensations.
Een en ander bewerkt met correctie-vloeistof en plakpareltjes geplakt.

Heb je deze week een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen dan kun je die linken bij https://52weekstochristmas.blogspot.com/. Daar vind je ook de top 3 van de bingo-challenge en ik wil even zeggen dat ik jullie kanjers vind dat jullie ook in de zomermaanden meedoen bij https://52weekstochristmas.blogspot.com/.
De challenge komt morgen online en dan heb je weer een maand de tijd om gnomes op te sporen.

Ik wil toch even vertellen dat toen ik vorige week woensdag met mijn moeder in Etten-Leur ging winkelen de winkelstraat al in kerstsfeer gedecoreerd werd. Er stond een skihut, er hingen lampjes, guirlandes en kransen aan de winkelpanden en ook kerstballen ontbraken niet.
Ga ik de supermarkt binnen, liggen er al pepernoten!!!! En gisteren ging ik bij het tuincentrum snoepjes voor Ziva halen en ook daar was de kerst-afdeling in opbouw....aaaarrrgghh.

Ik link deze kaart bij : https://knutselsenkadootjes.blogspot.com/2024/08/nieuwe-challenge.html waar ze een schudkaart vragen.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*knipvel gnomes lantern-VK9605-Marianne Design,   *shakersnow-LR0028-Marianne Design,   *sneeuwvlokstans-LR0633-Marianne Design,  *poinsettia-LR0435-Marianne Design,   *takje-LR0437-Marianne Design,   *dessinpapier-jolly christmas-PB7065-Marianne Design