zaterdag 10 april 2021

Gast-designer bij Carlin's Kaartenparadijs...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn laatste posts. Ik waardeer het erg dat jullie de tijd nemen om te reageren en als er vragen en/of tips zijn hoor ik ze ook graag :)

Vandaag mag ik de kaart plaatsen die ik maakte als gast-designer bij Carlin's Kaartenparadijs...


Voor de challenge van april is het de bedoeling om dit moodboard te gebruiken en parels en/of strass toe te voegen...


Ik heb me laten inspireren door de nestjes, eieren, veertjes en kleurtjes. Daarnaast heb ik de kaart gemaakt voor Bep mijn teamgenootje bij 52 WTC. Zij was eerste Paasdag jarig dus maakte ik een felicitatiekaart met een knipoog naar Pasen...


Het ei is van Joy/Noor en dat heb ik gebruikt voor het plaatje en de sierrand. Rond het verhoogd opgeplakte plaatje heb ik parellint gebruikt. Achter het plaatje een strook karton met daarop lint . 
Bovenaan een bloemetjesborder en in de linkerhoek bovenin ook nog pareltjes geplakt. Een klein vogeltje uit kraft gestanst zit rustig in de linker benedenhoek.


Het lint voorzien van een dubbele strik, daarop een touwtje met bedeltje en veertje. Op het wit van het plaatje met de parelpen koperkleurige stipjes gezet.
Ik hoop dat Bep hem mooi vond, Carla van Carlin's Kaartenparadijs gelukkig wel :). Ik vond het leuk om gast-designer te zijn.

Deze kleurtjes worden ook gevraagd bij 4-season swap challengeblog dus link ik mijn kaart daar.

Dank je voor je bezoekje, fijn weekend en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda