vrijdag 19 december 2014

A little gift.....

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat..hihi..als ik buiten kijk komt steeds dit liedje op, hoe zou dat toch komen? Ik verschuil me op het moment ook het liefst binnen, bij de kerstboom met de lichtjes en kaarsjes aan, kerstmuziekje aan en lekker lezen, haken, borduren...zálig....vandaar weinig activiteit op mijn blogje. Jullie zien me wel bij jullie verschijnen want dat doe ik lekker op de bank, op mijn tablet, en dat valt onder de noemer lezen....hihi..wat een luilak hè?
A little card made with a shapemal from Dutch Doobadoo. The edges are painted white with correction fluid.
Dit kaartje is inmiddels bij Margo aangekomen dus kan ik het plaatsen. De vorm is met een shapemal van Dutch Doobadoo gemaakt van kraftkarton. Het plaatje is een cardtopper want zo mooi inkleuren kan ik niet..LOL..
The image is a cardtopper and the textlabel was hidden in my christmasbox. Two little bells on top of it.
Lekker aan de slag gegaan met correctievloeistof op de randjes, wat wondgaas, bloemetjes, besjes en takjes om het geheel gezellig aan te kleden want Margo maakt zelf ook schitterende kaarten. Het tekstlabel lag in mijn kerstdoos, wat kleine belletjes erbij en het stukje lint met "a little gift" vond ik bij de Wibra. Het is een liefje toch?
Some flowers and gaze to make it a little festive and the card was ready to send to Margo. She has received the card already.
Thanks for your visit, greetings Miranda
Dank je voor je bezoekje en tot blogs...
Lieve groetjes Miranda