zondag 14 mei 2023

Just wanted to say HI....

 Hallo lieve mensen, hebben jullie gisteren ook zo genoten van het mooie weer? Ik wel hoor, absorberen die zon-vitamientjes. Vandaag zou het ook een mooie dag worden en hier in Princenhage is het vrijmarkt en dan is het altijd drúk, ongelooflijk, maar wel gezellig. Ik hoop er samen met Tim ook nog over te slenteren maar wel even langs mijn moeder ivm moederdag. Tanika en Rik komen vanmiddag ook nog langs dus even kijken wanneer. Dainy is samen met Toine vakantie aan het vieren in Malaga.

Deze kaart is met stempels van Sunny Studio gemaakt en dat ging niet zo gemakkelijk...


Het zijn namelijk laagjes-stempels en om één potlood te krijgen zijn er ZEVEN laagjes nodig en nog VIER optioneel dus als je een potlood compleet stempelt zijn het ELF laagjes....pffft, niet gezien bij het bestellen maar wel een gaaf effect vinden jullie ook niet???? Ik heb inkt van Memento (dewdrops) gebruikt omdat ik daar de meeste kleurtjes van heb.

Basis is een witte dubbele kaart, daarop zwart karton en daarop regenboogpapier van Lawn Fawn. Daarop zwart karton en een met stiksteekjes gedecoreerde stans, een wit vierkant. Daarop de gestanste potloden, sommige in stukjes gesneden en wat zwarte facetsteentjes.
De gestempelde en gestanste tekst is van Studio Light.

Dank je voor je bezoekje, een fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*stempels en bijbehorende stansen-Sunny Studio-color my world (2021),  *dessinpapier-really rainbow-lawn fawn 2018,
*stiksteekjes stans-Avec,    *inkt- memento dewdrops   *HI-StudioLight-KJ-BBKJ/SCD26