maandag 1 augustus 2016

Zomaar....en een "dikke kroel"../ For no reason...and a big hug...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart met gestempelde roos. Inmiddels bruist en bubbelt het in mijn hoofd van de ideetjes met deze leuke stempels dus die gaan nog wel een aantal keer voorbij komen..hihi, ja soms heb ik dat..;p

Vandaag twee kaarten, één omdat er een nieuwe challenge bij http://de-egel.blogspot.nl/ start, het is tenslotte alweer 1 Augustus !!!....en één omdat ik laatst gewonnen heb bij Ons borduurkaartenblog met deze kaart en nu gastdesigner mag zijn voor de nieuwe maandchallenge.

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last card. Today two cards to announce two different challenges. The first one is for the challenge of August at http://de-egel.blogspot.nl/. Make a card according to the sketch....

Ik begin met de Augustus-challenge bij http://de-egel.blogspot.nl/. Daar heb ik deze kaart voor gemaakt.....
De kaart is volgens onderstaande sketch gemaakt en dat is dus de challenge: "maak een kaart volgens onderstaande sketch"....
The stamped word is saying "for no reason" in dutch, so you can send this card even there is no special occasion...
De challenge duurt weer de hele maand en de volgende prijs is beschikbaar gesteld door hobbywinkel De Egel...

This is the prize that can be won....
Gaaf toch..?

En dan nu kaart nummer twee voor http://borduurkaartenblog.blogspot.nl/. Daar start ook een nieuwe challenge die de maand Augustus loopt en die challenge luidt "alles mag", als er maar geborduurd is op de kaart....

Number two is made for http://borduurkaartenblog.blogspot.nl/.  I am a guest-designer this month for this blog. On the card is stamped "big hug" in Dutch.
Héél iets anders dus ;p. Ik heb twee randen geborduurd, uitgesneden, gemat op crispy lint en op de kaart geplakt.
This blog is about using embroidery on your card so I embroided two patterned edges.
Op de kaart staat dit vrolijk trio klaar met bloemetjes. Ze zijn in 3d opgewerkt en de achtergrond is op kleur gebracht met chalk.
Two sweeties in 3d with flowers. The background is coloured with chalk.
De vlinders zijn weer uit een heel ander knipvel gehaald. "Dikke kroel" direct op de kaart gestempeld. Wat glittersteentjes toegevoegd om het af te maken.
Deze kaart heb ik meteen verstuurd naar een lieve blogvriendin die wel een "dikke kroel" kan gebruiken omdat het voor haar (en haar dierbaren) een heel vervelend jaar is.

I hope the cards will give you some inspiration. Thanks for dropping by, greetings Miranda

Nu, ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb mogen geven voor beide of een van beide challenges. Wil je zien wat voor moois er nog meer gemaakt is klik dan op http://de-egel.blogspot.nl/ of op http://borduurkaartenblog.blogspot.nl/.

Veel succes én plezier als je besluit mee te doen.
Dank je voor je bezoekje, tot blogs....
Lieve groetjes Miranda

Kaart 1: *set-reddy creative cards-classic cameos-Hunkydory (al oudere set),    *stempel "zomaar"-Eline's vintage-EC0096-Marianne Design,    *stans ovaal-Joy/Noor-6002/0258-    *glittersteentjes, roosjes.

Kaart 2: *snoesje knipvel-3DHM0013-Marianne Design,    *stempel "dikke kroel"-Joy/Noor 6410/0013,    *borduurpatroon-HD58-borduren met Jenine-Jenine Siemerink,    *plaksteentjes-crispy lint-chalk-vlinders rest knipvel.