donderdag 5 mei 2022

Hulpmiddel en challenges...

 Hallo lieve mensen, het is een week geleden dat ik iets geplaatst heb op mijn blog. Dat komt omdat ik heel veel aan het oefenen ben geweest met mijn nieuwe hulpmiddel...


Aan het eind van dit bericht vertel ik er iets meer over zodat je het eventueel ook over kunt slaan ;P

Allereerst heb ik hier de reminder voor de lopende challenge bij 52 WTC : "gebruik cirkels en de kleur geel op je kerstkaart/kerstcreatie". Dit is mijn kaart geworden, ik had er minder moeite mee dan met die van vorige week..


Twee grote cirkels als basis en bijpassende ovale stansen ( beide van Crealies) om het plaatje (Marianne Design) in te lijsten.


Op het plaatje zie je een vogeltje in een tuin op een drinkbak zitten, helemaal besneeuwd. Op de voorgrond rozebotteltakken en die heb ik dus ook als stans gebruikt in combinatie met de poinsettia(allebei Marianne Design).
Lekker kwistig met correctievloeistof "sneeuw" gemaakt.

Heb je een kerstkaart voor de lopende challenge gemaakt dan kun je die HIER(KLIK) linken.
Heb je een kerstkaart gemaakt zonder de vereisten voor de challenge dan kun je die HIER(KLIK) linken.

Dan kan ik zo "trots als een pauw" LOL melden dat deze kaart...


nummer 1 is geworden bij Carlin's Kaartenparadijs. Ik mag in juni gastdesigner zijn en een prijsje uitzoeken bij Beccy's Place, zo'n leuke opsteker weer :)

Nu even over de scootmobiel...

Al geruime tijd heb ik veel pijn in mijn rechterknie, na onderzoek blijkt dat ik bot op bot loop en in aanmerking kom voor een nieuwe knie. Dit is vorig jaar juni vastgesteld maar omdat ik bang ben voor de narcose (ik kom daar bijna niet uit) heb ik het uitgesteld maar de pijn is ondanks 2x daags morfine niet  meer te harden, wordt steeds erger. Nu wordt er vandaag een brace aangemeten en (die wordt op maat gemaakt dus duurt even eer dat klaar is) wil ik daarmee kijken hoe lopen gaat maar ik ben bang dat ik uiteindelijk toch aan een operatie moet geloven. Ik wandel en fiets heel graag en dat gaat nu niet meer. Via facebook gaven de mensen al de tip om een ruggeprik te vragen en dat neem ik zeker op met de specialist als het zover is. Tot die tijd gebruik ik dus mijn scootmobiel om Ziva uit te laten en ze doet het heel goed met ernaast lopen dus dat is meegenomen.
Het is wat het is maar ik vind het wel confronterend en soms is het even slikken hoor. Maar ja als ik eruit wil met Ziva moet ik wat.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda