donderdag 5 mei 2022

Hulpmiddel en challenges...

 Hallo lieve mensen, het is een week geleden dat ik iets geplaatst heb op mijn blog. Dat komt omdat ik heel veel aan het oefenen ben geweest met mijn nieuwe hulpmiddel...


Aan het eind van dit bericht vertel ik er iets meer over zodat je het eventueel ook over kunt slaan ;P

Allereerst heb ik hier de reminder voor de lopende challenge bij 52 WTC : "gebruik cirkels en de kleur geel op je kerstkaart/kerstcreatie". Dit is mijn kaart geworden, ik had er minder moeite mee dan met die van vorige week..


Twee grote cirkels als basis en bijpassende ovale stansen ( beide van Crealies) om het plaatje (Marianne Design) in te lijsten.


Op het plaatje zie je een vogeltje in een tuin op een drinkbak zitten, helemaal besneeuwd. Op de voorgrond rozebotteltakken en die heb ik dus ook als stans gebruikt in combinatie met de poinsettia(allebei Marianne Design).
Lekker kwistig met correctievloeistof "sneeuw" gemaakt.

Heb je een kerstkaart voor de lopende challenge gemaakt dan kun je die HIER(KLIK) linken.
Heb je een kerstkaart gemaakt zonder de vereisten voor de challenge dan kun je die HIER(KLIK) linken.

Dan kan ik zo "trots als een pauw" LOL melden dat deze kaart...


nummer 1 is geworden bij Carlin's Kaartenparadijs. Ik mag in juni gastdesigner zijn en een prijsje uitzoeken bij Beccy's Place, zo'n leuke opsteker weer :)

Nu even over de scootmobiel...

Al geruime tijd heb ik veel pijn in mijn rechterknie, na onderzoek blijkt dat ik bot op bot loop en in aanmerking kom voor een nieuwe knie. Dit is vorig jaar juni vastgesteld maar omdat ik bang ben voor de narcose (ik kom daar bijna niet uit) heb ik het uitgesteld maar de pijn is ondanks 2x daags morfine niet  meer te harden, wordt steeds erger. Nu wordt er vandaag een brace aangemeten en (die wordt op maat gemaakt dus duurt even eer dat klaar is) wil ik daarmee kijken hoe lopen gaat maar ik ben bang dat ik uiteindelijk toch aan een operatie moet geloven. Ik wandel en fiets heel graag en dat gaat nu niet meer. Via facebook gaven de mensen al de tip om een ruggeprik te vragen en dat neem ik zeker op met de specialist als het zover is. Tot die tijd gebruik ik dus mijn scootmobiel om Ziva uit te laten en ze doet het heel goed met ernaast lopen dus dat is meegenomen.
Het is wat het is maar ik vind het wel confronterend en soms is het even slikken hoor. Maar ja als ik eruit wil met Ziva moet ik wat.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

47 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaart heb je gemaakt in een mooie kleurencombi.
    En gefeliciteerd met je topper, het is dan ook een superkaart.
    Ja zag het voorbijkomen op fb, snap ik dat dit zeer confronterend is..is niet niks ook he. Hopend is die brace snel klaar en heb je voldoende steun aan, want jee bot op bot dat klinkt echt pijnlijk.
    Heel veel sterkte XX
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterende kaart prachtig toef bloemen. Gefeliciteerd met je toppertje dik verdiend. Vreselijk als het zo veel pijn doet en ik begrijp je goed dat het confronteren is een hulp middel, maar voor nu is het zo en kun je toch Ziva uitlaten. In veel ziekenhuizen worden deze knie operatie uitgevoerd met een ruggenprik, ik hoop dat het voor jou ook kan. Heel veel sterkte groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kerstkaart Miranda.
    Gefeliciteerd met je mooie topper.
    Sterkte met je knie.
    Groetjes Elle-jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaart! Mooie kleurencombinatie met dat rood en wit bij het geel.
    Gelukkig dat er hulpmiddelen zijn. Zo kun je toch Ziva uitlaten.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je kaart is super mooi.
    Zoals je zelf al zegt het is wat het is.
    Hopen dat het tijdelijk is.
    Liefs Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart en wat goed Miranda dat je dit met de scootmobiel aan gegaan bent.

    Mijn broertje, hij is pas 53, heeft sinds afgelopen jaar ook een scootmobiel. Hij is hart- en longpatient en lopen kost hem te veel kracht en energie. Nu hij een scootmobiel heeft gaat er een wereld voor hem open. Hij kan opeens overal heen wat hij voorheen niet kon. Positief bekijken helpt en het is niks om je voor te schamen. Wij (mijn man en ik) zijn ontzettend blij dat mijn broertje weer een leven heeft want hij zat altijd thuis en binnen. Nu is hij altijd op pad en beweegt ook meer (omdat niet overal de scootmobiel mee naar binnen kan).

    Dikke knuffel, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig hoe het geel op je kaart uitkomt!
    En ik snap dat je het confronterend vind om met een scootmobiel te rijden maar gelukkig is dat nu voor jou even een mooie uitkomst. Ik wens je heel veel sterkte met de pijn en met je besluit over de operatie!
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat en vrolijk kaartje met de geel/rode kleurtjes en schattige plaatje, en wat een schattig plaatje met het vogeltje
    ik heb 5 jaar geleden een nieuwe knie gekregen had het zelfde als jij liep ook bot op bot, ben blij dat ik het heb gedaan loop nu weer zoveel beter als toen, ik heb er ook veels te lang mee doorgelopen en zoveel pijn gehad en een ruggeprik kan heel goed dat was ook wat ze mij toen hebben aangeraden, ik zou het zeker doen heel veel sterkte
    groetjes ellen
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een heel mooie kaart met het geel en rood bij de leuke plaatje. Je kaart met de pauw is een echte topkaart, en de prijs is ook helemaal verdiend!
    Wat fijn dat je opdeze manier toch buiten kunt komen met Ziva, al begrijp ik dat het heel confronterend is. Veel succes en sterkte met het nemen van een goede beslissing!
    Groetjes, Eri
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt.
    Gefeliciteerd ook met je top-1 notering, de pauw is ook wel zo super !!
    Heel veel plezier met je scootmobiel. Ik kan begrijpen dat het een hele grote stap is, maar je kan wel de vrijheid weer tegemoet
    Fijne dag,
    Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtige kerstkaart Miranda. En veel sterkte met het oefenen met je scootmobiel. Je kaart met die pauw is ook al zo'n plaatje, een terechte winnares hoor.Lieve groetjes,Gerrie.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat heb je een prachtige kaart gemaakt. Mooi met de kleuren en het mooie plaatje. Wat vervelend met je knie..
    En vooral omdat het nu zo pijnlijk is… Begrijpelijk als je geen goede ervaring met narcose hebt dat je er tegen op ziet. Misschien ruggeprik inderdaad een optie. Als op die manier je wel een nieuwe knie kan krijgen en daardoor zelf weer bewegen lijkt me dat een goede optie. Gelukkig heb je tegenwoordig hulpmiddelen waarmee je toch goed buiten de deur kan.. Al is het een stap… en confronterend. Maar je kan er veel plezier van hebben . En dat is ook belangrijk. Goed dat je aan het oefenen bent en Ziva zich netjes gedraagt. Veel sterkte ermee. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je kerstkaart is prachtig geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. O, Miranda, wat een heftig verhaal...Ik hoop, dat een operatie uitkomst zal brengen, maar kan je 'angst' hiervoor heel goed begrijpen. Ik heb bijna geen kraakbeen meer tussen mijn onderste ruggewervels en loop ook voortdurend met pijn. Opereren kan niet...maar lopen en fietsen kan ik nog wel, dus daar ben ik heel blij om! Veel sterkte meid!! En je kaart...die is prachtig (net als de pauw die ik al eerder zag. Een terechte winnaar!)
    Lia xx

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige kaart heb je gemaakt, Miranda
    Wat fijn dat je een hulpmiddel hebt dan kun je toch zelfstandig mobiel zijn
    Fijne dag liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een heel mooie kaart in warme kleuren, gecombineerd met koude sneeuw. Mooi plaatje.
    Gefeliciteerd met je winnende kaart, helemaal terecht!
    Ik begrijp het best dat het je niet staat te juichen als je aan een scootmobiel moet, maar gelukkig merk je ook dat het je veel oplevert. Fijn dat Ziva zo goed naast de scootmobiel kan lopen, dat helpt jou ook met de acceptatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een prachtige kaart heb je alweer gemaakt.
    Een mooi lief plaatje zit er in verwerkt.
    De rondjes en ovaaltjes passen zo leuk bij elkaar.
    Keitof gedaan Miranda.
    Ook nogmaals bedankt voor je mooie deelname met de pauw. Leuk dat je onze Gastdesigner wil zijn.
    Wat een mooi machien heb je om mee rond te crossen.
    Handig als het anders niet meer lukt.
    Ik zit ook al jaren met zo'n knie van bot op bot en dat is heel pijnlijk. Een operatie is voor mij toch ook wel het laatste wat ik wil. Op een belgische TV zender is er een programma over Topdokters en daar gaat het af en toe over een vader en zoon topdokters Toon en Steven Claes allebei knie en sportchirug. Ze werken in de kniniek van Herentals (België). Vader heeft al enkele jaren een nieuwe methode van opereren uitgevonden waarbij hij en ook zijn zoon doet het ondertussen zo, donorbot gebruikt. Wat ik er al van gezien heb geeft een prachtig resultaat. Mensen worden zo geholpen en besparen hun een knieprothese. De revalidatie is ook niet zo lang. Ik heb daar alle vertrouwen in en wanneer het voor mij hoogtijd word ga ik daar contact mee opnemen. Misschien valt er iets van op te zoeken op internet, zodat je het eens kan bekijken. Ja wel België, maar voor zo'n belangrijke beslissing is het niet het einde van de wereld. Ik geef je deze informatie maar mee.
    Succes !
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mooie kaart Miranda, en fijn dat het minder hoofdbrekens kostte. Leuk gedaan om de basis van de kaart al een cirkel te laten zijn.
    Wat heftig, dat je bot op bot loopt, dat lijkt me heel erg pijnlijk. Zo'n scootmobiel is dan een mooie oplossing, maar ik kan me voorstellen dat het ook confronterend is.
    Fijn dat Ziva er mooi naast blijft lopen en dat je toch weer bewegingsvrijheid hebt!
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een leuke kaart, mooi met de frisse geel er bij. En je winnende kaart is een terechte winnaar, die is zo mooi. En kan me voorstellen dat je liever geen scootmobiel zo hebben, maar net wat iedereen al een beetje zegt, zo kan je toch zelfstandig blijven.
    Succes met je brace en je besluit over een operatie.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Je hebt weer een mooie Kerstkaart Miranda en het plaatje is een plaatje...😉 hele mooie reminder.
    Wat naar voor je... Ik heb goede ervaring met ruggenprik en knieprothese, je kunt gewoon slapen tijdens de operatie, maar daar word je niet ziek van. Ik kan ook niet tegen narcose. Dus hoe langer je wacht... hoe meer pijn je gaat krijgen en eigenlijk hoeft dat helemaal niet en ik spreek uit ervaring...
    Wens je veel sterkte en wijsheid!
    En voor vandaag een mooie dag.
    GROET, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Schitterende kerstkaart, gefeliciteerd met je top kaartje!
    Heftig verhaal, wens je heel veel sterkte toe Miranda.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Fantastische reminder kerstkaartje Miranda met de grote cirkels en fleurig geel bij het rood , prachtig gedaan !!
    Veel sterkte en hopelijk is de pijn te dragen .
    Fijne dag en proficiat met je TOPPER , groetjes
    Epie DT52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een ontzettende mooie Kerstkaart.
    De kleine kleurige bloemetjes passen zo mooi.
    Ik wist gewoon zeker dat je met de pauwkaart zou winnen!!! Dat vond ik zo'n mooie kaart en helemaal passend bij de foto waardoor je je hebt laten inspireerde, precies wat bij de challenge gevraagd werd.
    Wat fijn dat je je kan redden met de scootmobiel. Zo fijn dat er hulpmiddelen bestaan zoals dit.
    Ik kan mij voorstellen dat het confronterend is, maar als je er erg mee geholpen bent is het vooral ook erg fijn.
    En die lieve Ziva vind er zo te lezen niks geks aan, dus laat het zijn zoals het is en geniet van het buiten zijn, met hond.
    Er zal toch wel iets anders kunnen dan alleen narcose? Ruggenprik inderdaad, of een ander narcose middel.
    Vraag weer eens een gesprek aan met je arts, want op jouw leeftijd al zo beperkt worden in je dagelijkse leven is volgens mij niet nodig. Sterkte!!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. wat een mooi kaartje met al die cirkels! Leuk gedaan! En het kan zeker helpen een ruggenprik voor verdoving. Een vriendin van mij heeft dat ook gedaan en dat was goed te doen en veel minder last van verdoving. Zeker met de dokter over hebben! Veel succes en groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Je kaartje is heel leuk en lekker vrolijk met dat geel! Wat akelig dat je zoveel last hebt van je knie. Wel prettig dat je je nu wat gemakkelijker kunt bewegen. Ik hoop dat die ruggeprik nog een optie voor je is.
    Ik heb je een mailtje gestuurd om te bedanken voor je prachtige kaartje voor mijn verjaardag, ik hoop dat het mailtje is aangekomen maar anders nogmaals heel erg bedankt voor het mooie en grappige kaartje!
    Sterkte met je knie en groetjes, Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Een mooie cirkel kaart met leuke kleurcombinatie. Gefeliciteerd met je winnende pauwen kaart. Die is ook prachtig!
    Ik zag al op FB dat je aan het oefenen bent met de scootmobiel en snap dat het heel confronterend is, maar je kunt er wel op uit. Dat is toch ook wel heel fijn met dit weer. Hoop dat je er aan gaat wennen. Succes!
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Superleuke kaart Miranda!...heel leuk gedaan met de cirkels en het ovaal erin verwerkt.
    Het is niet leuk een scootmobiel maar denk toch dat je er veel plezier aan gaat hebben. Is even de knop omzetten...en ik weet dat is niet altijd makkelijk.
    Groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hele mooie cirkelkaart ! Is heftig een operatie die zich aan het opdringen is. Hopelijk kan je straks al even verder met de brace. Hou er de moed in! Groetjes, Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Echt een mooi kaartje in deze kleuren.
    Gefeliciteerd met je winnend kaartje, die is dan ook super mooi.
    Goed dat je zo prima uit "de voeten" kunt met je scootmobiel. Mijn man heeft zijn 1e nieuwe knie ook gehad met een ruggenprik, is heel goed gegaan. De 2e kon helaas niet meer met een ruggenprik, omdat hij tussentijds aan zijn rug is geopereerd en dit vond hij heel jammer.
    Maar met zijn 2 nieuwe knieën is hij weer heel mobiel en loopt weer behoorlijke lange afstanden.
    Dus mijn raad is om niet te lang te wachten.
    Groetjes Rina

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Je hebt een prachtige voorbeeldkaart gemaakt met de ovalen. En ook je winnende kaartje is schitterend.
    Ik wens je heel veel sterkte met de beslissing van je operatie en veel beterschap met je knie.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Je hebt een prachtige kerstkaart gemaakt en ook de winnende kaart is schitterend.
    Heel veel sterkte gewenst met de beslissing wat de operatie betreft.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Een prachtige en vrolijke kaart Miranda!!
    Gefeliciteerd met je winnende kaart, vind de kaart heel erg mooi en daar mag je zeker zo trots als een pauw op zijn ;-)
    Wat moet jij een pijn hebben Miranda.
    Ik hoop voor je dat een ruggenprik een optie is voor je.
    Een brace aanmeten duurt altijd wel even, hoop voor je dat je er snel eentje hebt.
    Ik vind het knap van je dat je al zoveel geoefend hebt met de scootmobiel. En het is confronterend. Sinds vorig jaar september heb ik er ook één. Maar vind het nog steeds soms wel moeilijk. Aan de andere kant kom ik zo wel meer buiten (lang fietsen of lopen kan ik niet meer). Dus bekijk ik het maar van de positieve kant.
    Want zodra de zon schijnt en het is lekker weer dan wil ik naar buiten en op deze manier kan ik weer langer buiten zijn.
    Heel veel sterkte!!
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een prachtige kerstkaart Miranda!
    Prachtig met die gele en rode kleuren.
    Gelukkig kun je nu met de scootmobiel lekker naar buiten. Het blijft een moeilijke beslissing; wel of niet opereren... Hopelijk kun je geopereerd worden met een ruggenprik. Dat zou ik zeker navragen bij de arts. Mijn buurvrouw is heel blij dat zij zich heeft laten opereren. Sterkte met de beslissing.
    En... gefeliciteerd met je topper en dat je gastdesigner mag zijn. Wat een schitterende pauw heb je gemaakt.
    Groetjes Antje

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Deze kaart is zeker goed gelukt, leuk met al die stansen met hetzelfde randje. Gefeliciteerd met je winnende kaartje, dik verdiend, is ook wel bijzonder mooi.
    Hopelijk helpt je brace strakjes maar anders toch het gesprek met de arts aangaan. Het is geen doen om met zoveel pijn te lopen.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een super mooi kaart is het geworden. Heel fleurig en vrolijk. Echt een plaatje. Ik heb je knie verhaal gelezen en heb dezelfde ervaring gehad aan beide knieën, maar zie dat je al veel reacties erop heb gekregen. Mijn advies zou ook zijn met ruggeprik en vooral niet te lang wachten, want het wordt alleen maar slechter. Ik heb je ook een mailtje gestuurd, maar die is misschien in je spam beland (marjaschellenberg@live.nl). Veel succes met de scootmobiel en niemand om verrijden hoor. Vandaag was ik met mijn schoondochter op het winkelcentrum hier en er kwam er toch eentje voorbij scheuren. Dat was echt even schrikken zeg. Groetjes Marja Schellenberg

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hey Miranda,
    Wat een mooie kerstkaart maakte je met de cirkels en ovalen. Leuk dat je de rozenbottel zo laat terugkomen met de stansen...
    Verder kan ik je alleen maar zeggen dat ik al meermaals heb gehoord van mensen met knie- of heupoperaties dat ze achteraf zeggen dat ze dat veel eerder hadden moeten doen... Dus probeer toch die angst maar te overwinnen en ga er voor! Zelf heb ik 5 jaar geleden mijn enkel moeten laten vast zetten. Vooraf vond ik het ook best eng om onder narcose te moeten gaan maar eigenlijk is daar niks aan... Je bent wakker voor je het weet! Veel succes!!
    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat leuk gemaakt met al die stanzen, sjiek randje hebben die, erg mooi. Och, wat een getob met je knie, pijn is erg en als het je dan ook nog beperkt om naar buiten te gaan... gelukkig heb je met deze rode Ferrari een mooie tijdelijke oplossing gevonden. Ik wens je toe dat er op de één of andere manier ook nog een pijnvrije oplossing te bedenken is, Fijn weekend, groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Mooie kaart heb je weer gemaakt!
    en gefeliciteerd met je topper.
    heel veel sterkte met je knie

    BeantwoordenVerwijderen
  39. wat een super leuke kaart met geel en cirkels Miranda.
    En was die prachtige pauw van jou....je bent er een terechte winnaar mee geworden hoor!
    Wat ontzettend vervelend allemaal met die knie van je
    Een prima tussenoplossing om op deze manier je hond uit te laten.
    Heel veel sterkte voor een eventuele operatie!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een gave kaart met geel en de cirkels. Het verbaast me niets dat je met die schitterende pauw winnaar geworden bent. Proficiat!
    Wat een gedoe met je knie. Leven met zoveel pijn is niet te doen en zeker niet als je zo beperkt in bewegen wordt. Gelukkig heb je nu zo'n mooi rood hulpmiddel en ik snap dat je dan wel even voor jezelf een drempel over moet. Gelukkig heeft Ziva er minder moeite mee!
    Heel veel sterkte met het verdere verloop.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Nou ja, gisteren een héél verhaal getypt dat ik het zó naar voor je vindt dat je zo'n pijn hebt en je hiermee tóch lekker naar buiten kunt met Ziva. Het is ook nog eens een keigaaf, hip geval dus zoef maar lekker rond tot je aan je knie geholpen wordt! Bij Laura is dat bot op bot dus het rugprobleem en dáár is helaas niks aan te doen dus tel je zegeningen Miranda, vooral nu ik lees dat ruggenprik kan (die heb ik 2x gehad en dát is niks om tegenop te zien!).
    Sterkte en liefs XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Geweldig mooie kerstkaart Miranda!
    Jee zeg, wat een ellende toch met je knie. Ik kan me zo voorstellen dat je bang bent voor de narcose als die helemaal niet goed valt. En dat je moet wennen aan de scootmobiel, kan ik me ook wel voorstellen. Maar wat je zegt, je moet wat als je Ziva uit moet laten hè.
    Ik heb gelukkig geen ervaring met dat bot op bot lopen, maar wat fijn dat je toch goeie tips krijgt!
    Sterkte hoor Miranda!!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. een mooie kaart en gefeliciteerd met je toppertje Miranda


    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Oh wat fijn te lezen dat zoveel mensen met je meedenken. Het lijkt me een duivels dilemma wat je moet doen; ik hoop net als veel anderen dat er andere oplossingen zijn dan onder narcose voor een nieuwe knie. Veel veilige kilometers in de scootmobiel gewenst tot die tijd. Mooie kerstkaart! Mooi hoe je ovaal en rond hebt gecombineerd. Groeten Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Prachtige kerstkaart heb je gemaakt, leuk plaatje en mooie combinatie van cirkels en ovalen.
    Ik kan je maar één advies geven DOEN, ik kreeg 8 jaar geleden een nieuwe knie met ruggeprik, zat na 4 weken alweer op de fiets en nooit meer last gehad,
    Groetjes,
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een mooie kaart, maar wat een heftig verhaal, ik herken het confronterende gevoel, dat had ik ook toen ze hem kwamen brengen, begrijp mij niet verkeerd, ik ben blij dat het er is en zo nog mobiel en onafhankelijk kunnen blijven, ik had alleen gehoopt nog een paar jaartjes te kunnen fietsen en wandelen, een ruggenprik , zag het in de reacties staan, zou een goed alternatief zijn, maar ik zou wel oordopjes indien dan, ik wens je heel veel sterkte en kracht toe en ik hoop dat er een alternatief is zodat je niet volledigheid onder narcose hoeft, lijkt mij ook heel eng en zeker, zoals jij, er moeilijk uitkomt, begrijpenlijk dat het niet je eerste keuze is, hou je ons op de hoogte?
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt! Ik snap dat de pauw een nummer 1 is geworden, hij is geweldig!
    Heel veel sterkte met je knie gewenst!
    Groetjes, Gerjon

    BeantwoordenVerwijderen