zondag 27 december 2020

Annebeth 30 jaar!

 Hallo lieve mensen, hebben jullie fijne kerstdagen gehad? Misschien vieren jullie dit jaar zelfs wel derde kerstdag? Wie zeker een feestje viert is Annebeth, de dochter van GerJanne, zij wordt 30 vandaag...Ik denk dat ze wel zal lachen om de actie van GerJanne. Omdat Annebeth de dag ná kerst jarig is krijgt zij vaak felicitaties op kerstkaarten. Als je 30 wordt verdient dat natuurlijk een aparte felicitatie en had GerJanne over de mail gevraagd of er mensen waren die het leuk vonden om haar dochter een felicitatiekaart te sturen. Zelf ben ik dol op post dus dat wilde ik wel ;)


Via de mail naar wat interesse's van Annebeth gevraagd aan GerJanne. "Glitter, rood, turquoise en haar kat"...nou die elementen heb ik op deze kaart verwerkt.
De leuke stempel van Lawn Fawn ingekleurd met mijn Flex-markers. Uit goud glitterkarton de gordijnen van Precious Marieke gestanst en gedecoreerd met een strik van Leane. De strook bovenaan geknipt met een golfjes-schaar. Het getal is gesneden met mijn Cricut.

Ik hoop dat ze hem leuk vond en dat ze vandaag een hele fijne verjaardag heeft. Wij gaan vandaag nog even naar mijn ouders een bakkie doen. Kerstavond zijn we bij Tim zijn vader geweest, eerste kerstdag waren we met z'n tweetjes thuis en gisteren zijn we bij Tanika en Rik gaan eten. Fijn hoor dat ze nu in Nederland woont :P Dainy kwam daar ook naar toe dus die ook meteen gezien.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*Ally's Angels #41 7 januari

*stempel-Lawn Fawn-Fortune Teller Tabby,    *gordijn-Precious Marieke-PM10034,    *strik-Leane-No 45.8275,   *dessin-papier-CraftSensations.