donderdag 19 januari 2017

Kerstkaart week 3../ Christmascard week3....

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de lieve reacties op mijn engeltjeskaart. Ik heb ze met veel plezier gelezen. Op deze zonnige donderdagochtend (maar wel koud..brr) kom ik met een kerstkaart alvast voor het eind van het jaar. Ik probeer namelijk om zo vaak mogelijk met http://52weekstochristmas.blogspot.nl/ mee te doen, scheelde dit jaar écht veel stress hihi...

Hello dear people, thank you for your nice comments about my last card. I enjoyed reading them. Today a card for http://52weekstochristmas.blogspot.nl/ made with a layered stamp from Studio Light.
Ik ben aan de slag gegaan met de layered stamp van Studio Light en mijn Misti stempelhulp.
De krans bestaat uit 3 lagen groen. Op de sterren en strik lekker met glitterlijm aan de gang gegaan en de rode bolletjes zijn plaksteentjes.
De krans uitgestanst met een stitched vierkant van Marianne Design. Wat je hier op de foto's slecht ziet is dat het wit heel licht bewerkt is met rode chalk. De kaart is afgewerkt met een gestempelde tekst in de donkerste kleur groen van de krans. De banner waarop gestempeld is, is van Joy.

Vandaag ga ik samen met Ziva genieten van het mooie wandelweer maar vanavond is het blogtijd en kom ik zeker bij jullie langs :)

Thanks for dropping by, enjoy your day, greetings Miranda

Maak er een fijne dag van, bedankt voor je bezoekje.
Lieve groetjes Miranda
*http://52weekstochristmas.blogspot.nl/

*stamp LS12-Studio Light,    *tekststempel-Punch It-Pipoos,    *banner-Joy/Noor-6002/0386,    *vierkante stans-Craftables CR1359-Marianne Design,    *inkt-Memento-krans:northern pine, cottage ivy,bamboo leaves, ster: dandelion,cantaloupe, strik:lady bug, lilac posies,    *chalk, plaksteentjes, stickles glitterlijm.