donderdag 18 augustus 2022

Kerstkaart week 33...Kerstige groetjes

 Hallo lieve mensen, daar ben ik weer met een kerstkaart vers van de pers. Week 33 alweer, de tijd vliegt.


Om het mezelf niet te lastig te maken heb ik een blokje van Maja Design gebruikt. Het plaatje en het dessinpapier past dan al goed bij elkaar. Twee vierkanten doormidden gesneden zodat ik twee verschillende patroontjes op de achtergrond had. Het plaatje uitgesneden en de hoeken afgerond met de hoekpons. Op een ecru stukje karton geplakt en vervolgens op de ijskristallen-stans van Marianne Design. Daar is ook het leuke boompje van dat ik vorig jaar in de uitverkoop kocht maar nog niet gebruikt heb.


En aan de binnenkant wens ik de ontvangers nog een mooi Nieuwjaar. Deze stempels in vintage stijl zijn oudjes van Joy.
Toen ik nog bij Pipoos werkte kwam een mevrouw deze stempels terugbrengen. Ze zei: "deze stempels zijn niet goed, er ontbreken stukjes". Wij uitleggen dat dat "vintage stijl" was maar ze wilde ze toch maar niet hihi. Gek hè, dat zoiets je bijblijft.

Heb je deze week ook een kerstkaart gemaakt, en wil je hem met ons delen, link hem dan bij http://52weekstochristmas.blogspot.com/. Dit kan tot vanavond 23:55 uur.

Mijn vader en moeder zijn wel mee gegaan naar Dainy maar mijn vader moest echt tol betalen. Veel pijn en was niet echt lekker toen we daar aankwamen. Na een tijdje ging het iets beter maar toen moesten we nog terug naar huis. Niet voor herhaling vatbaar voorlopig. Vandaag krijgt hij de achtste bestraling van 24 maar het zal mij benieuwen of hij het vol kan houden. Hij is 76 maar ziet er nu uit als 96 :(

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs (kijk ook in je SPAM, ik moet er nog steeds heel vaak meerdere van jullie uit vissen hihi).
Lieve groetjes Miranda