zaterdag 1 juli 2023

"Oudtante" Miranda hihi...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de reacties op mijn kerstkaart voor de nieuwe challenge. Gisteren had ik een soort van "reünie" met oud-collegaatjes van Pipoos wat erg gezellig was. Toen kwam ik er achter dat ik dus "oudtante" ben, dat had ik me nog niet gerealiseerd hihi. Er werd gevraagd of Tim en ik al opa en oma waren. Ik zei: "nou nee maar mijn jongere broer is al 2x opa". Roepen ze ineens: "maar dan ben jij oudtante" en ik heel onnozel; "neee, tante toch?" Maar ze had gelijk, ik ben oudtante LOL

Voor één van de kleintjes heb ik dus deze schudkaart gemaakt...


Het dessinpapier is gekregen dus het merk weet ik niet. Ik meen van Craft O'Clock maar weet het niet zeker. Ik heb met een Spellbinder stans een tekstwolkje gestanst en gevuld met schudmateriaal. Uit een stukje van het dessinpapier de luchtballon geknipt en er deels voor geplakt. Op de rondjes/bellen heb ik glossy accents gebruikt (links boven goed te zien). Het vlaggenlijntje is ook uitgeknipt en verhoogd opgeplakt.
De vorm van de kaart is gemaakt met een stans van Craftlab (Studiolight).

Toevallig start vandaag een challenge bij 2 sisters on the blog waar ze twee of meer ballonnen willen zien dus ga ik hem daar linken. Gisteren ben ik flink door mijn rug gegaan terwijl ik met Ziva aan het wandelen was, balen, net nu het beter weer is om aan de slag te gaan. Hopelijk is het snel over.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda