zaterdag 21 maart 2020

Gierende banden...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor jullie leuke reacties op mijn gelifte kerstkaart. Gisteren is er een nieuwe challenge gestart bij het challengeblog van De Egel. Vanwege de omstandigheden met onze ouders had ik geen inspiratie-kaart gemaakt voor jullie. Gelukkig geen probleem binnen ons leuke design-team die wél hele gave kaarten gemaakt hebben.

De kaart die ik vandaag laat zien was gelukkig al klaar. Daar was ik blij om want ik mocht gastdesigner zijn bij Mijn Hobbyhonk Challenges. Daar start vandaag een nieuwe challenge met als thema: "sport"...


Ik heb weer eens een stans van Decotime (Action) gebruikt om een vorm uit te stansen. Basis is ecru, daarop oranje en daarop kraft karton.
Een brede strook dessin-papier gemat op oranje karton. In het midden een oranje lint met zwarte plaksteentjes.


Het leuke plaatje is van een knipvel van Marianne Design (snoesjes). Deze ook op een paar laagjes karton geplakt. Bij het onderste laagje de kruissteekstans van MFT gebruikt. Ook de leuke fotohoekjes van de Hema weer eens gebruikt.


De tekst-stempel (Amy Design) wilde ik eerst in z'n geheel gebruiken maar dat was niet mooi. Het vlak was te groot. Nu heb ik de tekst in twee delen boven en onder de strook geplakt en dat geeft een leuker effect vind ik ;P
Bij het blog van Mijn Hobbyhonk Challenges kunnen jullie nog meer kaarten met het thema sport bewonderen.

Hier is nu de rust wat wedergekeerd. We hebben besloten mijn moeder uit het zorghotel naar huis te laten komen. Het lukte om 's-middags thuisverpleging voor wondverzorging te laten komen. Ik ga nu 's-ochtends de wond verzorgen. Ik ben 9 jaar wijkverpleegkundige geweest dus dat lukt wel. Nu zijn mijn vader en moeder lekker samen thuis en koken ze samen en hebben gezelschap aan elkaar. Ik hoef nu ook de was en strijk niet meer te doen alleen twee keer in de week boodschappen. Dit voelt beter voor ons allemaal :)
Tim doet dan 1x in de week de boodschappen voor zijn vader, zo blijft het overzichtelijk.

Dank je voor je bezoekje, geniet van de mooi weer dagen die gaan komen en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda