donderdag 22 juli 2021

Vervolg knusse kerst en reminder challenge De Egel....

 Hallo lieve mensen, nog steeds in vakantiemodus dus afgelopen week niets gepost kom ik nu met het vervolg van mijn kerstkaart van vorige week....Weten jullie hem nog?


Jullie gaven hele leuke reacties, dank je wel daarvoor, en een aantal van jullie vroeg zich af of het binnen ook zo knus was. Dus vandaag, kerstkaartendonderdag bij 52 WTC week 29 laat ik zien hoe het er áchter de deur uitziet...Je komt natuurlijk uit in de hal en er worden net een hoop enveloppen bezorgd met kerstpost zo te zien. De challenge bij De Egel:"gebruik een envelopje op je kaart" loopt nog steeds tot 4 augustus 20:00 uur dus kun je nog meedoen :)
De deur is aan de binnenkant versierd met een strik en enkele dennentakken. Schilderijtjes aan de muur en een gezellig versierde kerstboom (parelpen) in een leuke pot.

Dat is mijn kerstkaart voor deze week. Heb je ondanks het mooie weer ook tijd gevonden om een kerstkaart te maken en wil je hem met ons delen? Link je kaart dan HIER(KLIK).Dank je voor je bezoekje, fijne dagen tot blogs.
Lieve groetjes Miranda