donderdag 15 november 2018

Gastdesigner bij Carlin's kaartenparadijs.../ Guestdesigner....

Hallooo, hier ben ik alweer..LOL. In september had ik de challenge bij Carlin's Kaartenparadijs gewonnen en daarom mocht ik voor de huidige challenge, "jubileum en hartjes", gastdesigner zijn. Deze kaart heb ik als reminder gemaakt.....

Hello dear people, here I am again..LOL. In September I won the challenge at Carlin's Kaartenparadijs and that's why I'm a guestdesigner for the current challenge "jubilee and hearts".
This is the card I've made....


De vorm van de kaart is met een stans van Studio Light gemaakt. De basis is oud-roze, daarop gebroken wit en dan design papier van Maja design. De kaart blijft staan omdat ik aan de achterkant de standaard van Joy heb gebruikt.
Een hartje gemaakt van papierklei en bovenaan geplakt. Het plaatje op een cirkel van hartjes geplakt en omlijst met plakpareltjes. Op de organza-strik ook een parel geplakt.

The shape of the card is a die from Studio Light. The heart on top is made from paperclay. I used a circle-die with hearts to glue the image on. I decorated this circle with pearls. On the bow I used a pearl too.
Behind the image I've used some gauze. In one corner I used some different flowers to decorate the card.In het blauwe bloemenhart op de kaart met zilveren stickers het getal 25 geplakt. In de hoek naast de hartjes-cirkel een kleine bloementoef gemaakt.
Achter de cirkel zit nog een strookje wondgaas geplakt en heel subtiel wat glitter op de bloemetjes aangebracht.
Ik vond het leuk om gastdesigner voor Carlin's kaartenparadijs te mogen zijn en ik hoop dat deze kaart aan jullie wat inspiratie mag geven voor de huidige challenge ;P

Thank you for your visit. Enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je wel voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

* design-papier-Maja Design-Vintage romance,    *stempel gefeliciteerd-Eline's words-EC0138-Marianne Design,    *standaard-Joy-6002/0678,    *blaadjes-Joy/Noor-6002/0972,    *cirkel met hartjes-Lin&Lene-Joy,    *kaartvorm-Studio Light-SL115,    *papierklei-Martha Stewart