woensdag 1 augustus 2018

Heet...heet..heet.../ Hot...hot...hot..

Hallo lieve mensen, wat waren jullie allemaal lief voor mij met jullie reacties. Ik vond mijn kaart maar zozo. Dat kwam natuurlijk door mijn extra uitdaging om het botanisch papier van de A..... te gebruiken. Maar zo te zien komt het met de volgende lift weer wel in orde ;p

Over deze kaart ben ik wel tevreden. Gemaakt met een van de stempels die ik van Annerieke heb gekregen....mijn "evenbeeld" zeg maar...LOL ;P

Hello dear people, today a cheerful summercard on my blog. I got this stamp from Annerieke and used it immediatly...


Deze dame huppelt zo het verkoelende water in, het strandzand zal wel heet geweest zijn..hihi.
De vorm gemaakt met een DutchDoobaDoo stencil. Het badpak is met paperpiecing omgetoverd in een leuk dessin. Op de badmuts, zwembril en de golven zitten wat glitters. De dame is ingekleurd met mijn Flexmarkers.

I think the sand on the beach feels hot because this lovely lady hops directly in the sea.
The cardshape is made with a stencil. I paperpieced the bathingsuit and coloured the lady with Flexmarkers. I used some glitters on her glasses, swim cap and the waves.


De achtergrond is gestempeld met een stempel van Crealies terwijl de mevrouw gemaskeerd was.
De ovale stans is op wit geëmbossed karton geplakt en uitgeknipt. Het blauw lichtjes bewerkt met witte verf.

I masked the lady and stamped the circles in the background. The diecut oval is glued on a white embossed paper and cut by hand. The blue touched with a little white paint.


Direct gaat ze natuurlijk lekker opdrogen onder deze palmboom, het is te warm om te ballen...
"Hot" is een deel van een Engelse tekst .


De slippers, palmboom en bal komen van een stansset die ik in die grote hobbywinkel in Engeland heb gekocht. Er zit nog een hangmat, coctail, vis en surfplank in en kostte maar 5 pond ;P Altijd dol op koopjes hihi.

Next sunday starts a new challenge at De Egel and then I'll be back with another card.
Enjoy your day, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Het is me helaas niet gelukt om voor morgen een kerstkaart te maken. Aanstaande zondag ben ik er weer want dan start een nieuwe challenge bij het challengeblog van De Egel. Tot zaterdagavond 20.00 uur kun je nog met de lopende challenge meedoen.

Fijne dag, sterkte met de aankomende hittegolf en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*vorm kaart-DutchDooBaDoo-shape art ornament 5,    *stempel-stampinback sheet 105B,    *ovale stans-Studio Light -RS11-2016,    *stempel hot-Crafty Secrets,    *stempel cirkels-Crealies-bits and pieces nr?.,    *wolkjes-cuties-Kippers-20065,     *stans palmboom, slippers, bal-Trimcraft FEDIE103,     *dessin-papier-rest