zondag 11 december 2022

Sterretjes stralen...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op de kerstkaart van onze teamdag en het medeleven t.a.v de opname van mijn vader. We weten nog niet wat er precies aan de hand is maar hij krijgt antibiotica via het infuus omdat de ontstekingswaarden hoog waren in het bloed en knapt een beetje op.

Vandaag heb ik een kerstkaart (verrassend hihi) die ik maakte met de sterretjesstans van CraftEmotions. Tot deze kaart was hij nog niet gebruikt *bloos*....Het plaatje lag gestanst in mijn bakje dus ik weet niet meer van wie dat is. Ik heb van lichtblauw kaartkarton een kaart gevouwen. Daarop rood karton en daarop het dessinpapier van Maja Design.
De cirkel met sterretjes heb ik uit rood glanskarton gestanst evenals de poinsettia's en de ster van Memorybox.In het hart van de poinsettia's heb ik een glinsterend steentje geplakt. De gestempelde tekst is van Eline en vind ik een mooi formaat hebben dus ik denk dat ik hem vaker ga gebruiken.
Gisteren hebben we de kerstboom gezet en heb ik het gros van de kaarten geschreven. Vandaag nog een aantal schrijven en dan gaan ze morgen op de bus. Een deel is afgelopen week al verstuurd.
Ook nog lekker aan de freubel vanmiddag, zin in na de afgelopen hectische dagen ;)

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-Maja Design- Home for the Holidays (2015),    *poinsettia's-Joy/Noor-6002/1048,    *star of wonder-Memorybox-98167,    *sterrencirkel-CraftEmotions-115633/0519,   *tekst-kerstliedjes-ECO197-Eline/Marianne Design