zaterdag 9 januari 2021

Een blauwe klassieker....

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart van afgelopen donderdag. Ik heb ze weer met veel plezier gelezen. Vandaag was het hier heerlijk weer en daar heb ik eerst van genoten. Lekker gewandeld en twee uurtjes in de tuin aan werken geweest. Daarna was de zon uit de tuin verdwenen en ben ik lekker op mijn knutselkamer gaan spelen met inkt en stempels....


Bij het challengeblog van Dutch Card Lovers vragen ze een creatie waar je een mask maakt van een stans en deze dan gedeeltelijk beïnkt. Ik heb een ster gestanst en het negatief toen gedeeltelijk bewerkt met 2 kleuren blauwe oxide distress-inkt.


Vervolgens met de donkerste blauwe inkt de auto en de tekst gestempeld. Het enkele kaartje even opzij gelegd en een dubbele witte kaart met dezelfde blauwe inkten een gekleurde rand gegeven.
Vervolgens met de donkerste blauwe inkt de twee ornamenten gestempeld.
Het kleine kaartje iets naar links uitstekend opgeplakt. Ik link deze kaart namelijk ook bij Carlin's Kaartenparadijs waar de challenge luidt: "monochroom en een vervoermiddel".

Heel lekker bezig geweest en een stempelset gebruikt (Engels magazine) die ik nog niet gebruikt had. Ik heb namelijk het voornemen om in 2021 op elke kaart proberen iets te gebruiken dat nog niet of nauwelijks gebruikt is. Ik merk namelijk dat ik best vaak dezelfde spulletjes gebruik en de rest blijft liggen, zonde toch?

Dank je voor je bezoekje. Fijne dag/avond en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda


*distress oxide inkt: blueprint sketch en salty ocean,     *stans ster-CR1226-Marianne Design,    *stempels-"Hot of the press"-creative stamping issue 80 2019