maandag 12 november 2018

Apart model ..../ Special folds...

Hallo lieve mensen, wat leuk om ook weer nieuwe gezichten te zien.  Vandaag een kaart die ik gemaakt heb met het patroon van deze maand van de Facebookgroep "Be Challenged".

Hello dear people, nice to see some new followers. Today a card made according to the pattern from Facebook group "Be Challenged".


Het is een kaart die op een aparte manier gevouwen is. Ik heb wat zitten stoeien met de tekst.  Ik zag  dat de tekst in gesloten toestand van de kaart recht was maar eenmaal open zit hij dan scheef. Dat wilde ik niet...

It's a special fold card and I struggled a little to keep the sentiment straight when the card is closed and opened....

Op het rechter- onderpaneel geplakt en toen was het opgelost ;P Dit is de kaart aan de binnenzijde. Het papier zat bij een magazine uit Engeland en heeft mooie warme kleuren. Het nostalgische plaatje van Santa aan het werk past er perfect bij.

Finally I glued it on the right panel and that did the trick. The papers came free with an English magazine and are beautiful deep coloured. The nostalgic picture from Santa suited perfect.
Thank you for dropping by, see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dat was het voor vandaag. Vanmiddag komt er iemand langs om naar onze internetverbinding te kijken. We liggen er elk half uur wel uit, zéér irritant.

Fijne dag vandaag, leuk dat je even een kijkje nam en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*plaatje-Jellie Design-JD0045,    *cirkels-Nellie's multiframes-MFD055-Nellie Snellen,    *vierkanten- Nellie's multiframes MFD056-Nellie Snellen,    *rendiertjes-CraftEmotions 115633/0173,    *sneeuwvlokken-van een slinger van Yvonne Design-YCD10036,    *plakparels.