donderdag 2 juni 2022

Reminder 52 WTC mei-challenge

 Hallo lieve mensen, alweer 2 juni vandaag, het jaar is bijna doormidden! Gelukkig helpt het blog van 52 WTC om op tijd met de kerstkaarten te beginnen want voor we er erg in hebben is het weer zo ver.
Vandaag de reminder voor de challenge van de maand mei:"iets om je warm te houden op een slimline kaart"...


Ik heb de slimline-stans van Marianne Design gebruikt. Het dessinpapier deed me aan breiwerk denken en is van CraftSensations.


De leuke , warm ingepakte, diertjes komen van een knipvel van Bella Lulu. De ijskristallen zijn stickertjes waar ik in het midden een glinstersteentje heb geplakt.


De tekststempel is van Studio Light en vond ik er wel toepasselijk bij.

Heb je ook een kerstkaart gemaakt voor de challenge? Dan kun je die HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur.
Heb je een kerstkaart gemaakt die niet voldoet aan de eisen van de challenge maar die je toch met ons wilt delen? Dan kun je die HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur.

Ik kom weer bij jullie allemaal kijken om te reageren. Sta ik er niet bij dan  sta ik tussen je spam of heeft Blogger helemaal niet meegewerkt. Ik vind de lol er wel af gaan op deze manier maar ja het is wat het is.

Update: het houdt hier maar niet op, nu heeft Corona mij uiteindelijk ook te pakken. Ik voel me beroerd. Ik hoop niet dat ik met het helpen van mijn ouders daar iemand heb aangestoken toen ik nog niet wist dat ik het had. Hopelijk was ik toen ook niet besmettelijk :(

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda