maandag 25 oktober 2021

Gelift...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige post. Het model kaart is niet zo moeilijk als het misschien lijkt hoor.
Vandaag een kaart die ik tegenkwam in een Frans tijdschrift, ik vond hem leuk dus ben hem gaan "liften" met eigen materialen....


Deze kaart heb ik naar een van de dames van ons knutselclubje gestuurd. Zij zoekt steeds leuke patronen op om te maken en vaak stanst zij ook het e.e.a voor. Laatst kreeg ik ook allemaal leuke materialen die zij dubbel had  en ook nieuwe spulletjes waaronder deze tekststans.
Dus meteen deze bedankkaart gemaakt.


Uit een kraftkaart een kader gesneden. Papier uit een oud Frans-Nederlands woordenboek gebruikt om op te stempelen. Ingekleurd met Derwent softcolour potloden. Eromheen met aquamarker groen gekleurd. De stempels zijn "cadeautjes" bij een Engels Magazine. De afdrukjes uitgesneden met de scan 'n cut machine.


Mijn kaart en rechts boven de originele kaart van Sandrine Vachon in het tijdschrift "Passion cartes créatives" nr. 63.
De kaart is goed aangekomen en werd leuk gevonden :)

Nog een leuk nieuwtje: met mijn schommelkaart met pompoenen en vellum (KLIK) ben ik een toppertje geworden bij "Mijn Hobbyhonk Challenges" en mag ik gastdesigner zijn...yeahhh :)

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*teksstans-CraftEmotions,    *glossy accents-Ranger,    *stempel Autumn Days-Simply cards and papercraft,    *stempel wild and free