zondag 5 november 2023

Kerstbingo bij De Egel...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kerstkaart van afgelopen donderdag. Ik waardeer het erg dat jullie de tijd nemen om te reageren.

Vandaag begint er weer een nieuwe challenge op het challengeblog van De Egel en we blijven in kerststemming met een heuse kerstbingo!


Je mag horizontaal, verticaal en diagonaal kiezen. Zet er in je post wel even bij welk rijtje je gekozen hebt.
Ik heb deze kaart gemaakt...


Ik heb zelfs met twee rijtjes bingo :) namelijk: kerstboom-sterren-strik en het rijtje sneeuw-sterren-kerstsnoep.
Ik heb de achtergrond beplakt met dessinpapier waar sneeuwvlokjes op dwarrelen. De heerlijk gevulde mok is versierd met kerstbomen en sterren. Erbij ligt veel lekkers en ook in de mok staan nog twee candy canes. Op de toef slagroom zilveren balletjes gestrooid (stickervel) en sterretjes van suikergoed.
Aan de mok is met zilver-wit lint , gestrikt,  een gestempelde tekst bevestigd.

Spelen jullie gezellig mee met deze kerstbingo? De eigenaar van hobby-webwinkel De Egel heeft een prachtige prijs ter beschikking gesteld (vind ik dan)...


Nou dat is toch zeker wel de moeite waard om een gokje te wagen, niet dan?
Deze challenge loopt tot 19 november 20:00 uur Nederlandse tijd en je mag 3x meespelen. Neem ook even een kijkje op het challengeblog van De Egel voor nog meer inspiratie.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier-jolly Christmas-PB7065-Marianne Design,    *mok-collectable 1462-Marianne Design,   *boompjes en sterren-creatable LR0560 - Marianne Design,   *snoep-craftable CR1565-Marianne Design,    *tekst-Bella Lulu-3002/0109