donderdag 1 augustus 2024

Nogmaals bingo voor 52 WTC...

 Hallo lieve mensen, kunnen jullie het nog een beetje volhouden met het warme weer? Hier was het dinsdag 30+ graden en dat trok ik even niet maar verder lukt het wel. Tim is inderdaad weer aan het werk, hij wordt 60 eind september dus hij moet nog een aantal jaar. Gelukkig is hij dol op zijn werk dus dat scheelt.

Enfin, week 31, de eerste dag van augustus en "kerstkaarten-donderdag" bij 52 weeks to Christmas. Ik heb nog een partijtje "kerstbingo" gespeeld voor de challenge van juli bij 52 WTC.....


Weer eens een ronde dieptekaart met de layoutstans van Marianne Design gemaakt. Ik vond dat deze lieve afbeelding van Mintay daar heel geschikt voor was. Met deze afbeelding haal ik bingo op:"hert-slee-goud" en "denneboom-kerstballen-goud" en volgens mij nog wel een of twee rijtjes hihi.


Bovenaan een goudkleurig lintje met strik en glittersteentje. Op de hartjes van de poinsettia's goudpasta gebruikt en op de lichtjes wat glitterlijm zodat ze schitteren. Hier en daar witte stipjes met gelpen gezet en op het rood van de onderste cirkel en rond de kerstwens wat correctie-vloeistof gebruikt.

Wil je ook "bingo" spelen voor de lopende challenge dan vind je HIER (KLIK) de bingo-kaart en kun je je kerstkaart linken tot 25 augustus 20:00 uur Ned.tijd. En Nancy heeft een hele toffe prijs beschikbaar gesteld (jammer dat ik niet mee mag doen hihi).

Heb je deze week een kerstkaart gemaakt dan kun je die HIER (KLIK) met ons delen tot vanavond 23:55 uur, dan komt er zeker iemand van het team een kijkje nemen.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*cirkelstans-LR0677-Marianne Design,   *tekst-Tim Holz,   *afbeelding-Mintay-white Christmas.