donderdag 4 mei 2023

Monochroom deel 2...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn kaart voor Petra, dat was weer leuk om te lezen. Wat ook heel leuk is, vind ik, is dat ik een weggever van Marjan (M@rjans blog) mocht ontvangen. De mooie tekststans "hello" is al binnen samen met een hele mooie encaustic wax kaart :). Ik laat de kaart niet zien want ik denk dat hij nog op Marjans blog komt. Met de stans ga ik binnenkort aan de slag. 

Vandaag staat de reminder voor de lopende challenge bij 52 weeks to Christmas op het programma; een monochrome kerstkaart...


Vorige week had ik een compleet witte kerstkaart en vandaag ga ik van wit-lichtgrijs-donkergrijs naar zwart met de leuke pinguïn Elvis. Achteraf had ik zijn voetjes beter in lichtgrijs kunnen maken want nu vallen ze een beetje weg in de sneeuw. In het echt zie je ze beter. De kleine sneeuwvlokken zijn restjes die uit een randpons van Martha Stewart vallen. De grote witte sterren zijn met een pons gemaakt en hebben wat glitterlijm gekregen.


Deze tweede foto is in het zonnetje gemaakt zoals je ziet aan de schaduw onder het gewei. Ziet er toch anders uit ;) maar ja dat zong André van Duin al lang geleden hihi.

Heb je een monochrome kerstkaart voor de challenge gemaakt dan kun je die HIER (KLIK) linken.
Een gewone kerstkaart kun je HIER (KLIK) linken. Beide linken werken tot vanavond 23:55 uur!

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda