dinsdag 9 december 2014

uitslag candy !

Goedemorgen lieve mensen, zoals beloofd vandaag de uitslag van de candy. Ik heb het op de volgende manier gedaan. Omdat ik laatst al aangaf dat ik zo kan genieten van jullie reacties (en leren), en dat dat voor mij toch een reden is geweest om te gaan bloggen, heb ik dat mee laten wegen.
De naam van iedereen die aan de candy mee wilde gaan doen heb ik genoteerd. Vervolgens ben ik 10 posten terug gegaan en vanaf toen tot nu de reacties gaan turven. Een heel karwei maar wel leuk om te doen.
Meteen sprong er één naam uit die steeds gereageerd had en een beetje was zij mij al opgevallen omdat ze altijd van die lieve reacties geeft, namelijk Odette. Op dat moment besloot ik om er twee candy's uit te doen. Odette  jij wint er alvast een...gefeliciteerd ;p
Vervolgens heb ik van diegenen die tussen de 7 tot 9 reacties hebben gegeven twee keer een naambriefje gemaakt en de van de resterende mensen één naambriefje en in de schaal gedaan, en pampampam...

Gingen we onze dochter van het vliegveld halen..whaaah , na twee en een halve maand Nicaragua...eindelijk!!
Zij mocht thuis meteen aan de bak (letterlijk) om er nog een winnares uit te halen...
een flink gebruinde hand dook in de schaal en....
Gefeliciteerd Je@net van scrappen en beppen...,jij wint ook de candy...héél leuk, bij Jeanet vind ik namelijk altijd ook inspiratie voor mijn andere hobbies namelijk koken en lezen (vooral spannende boeken..)
Dank je wel iedereen die gereageerd heeft en heb je nu niets gewonnen misschien een volgende keer?
Odette en Je@net sturen jullie mij een mailtje op bolletjelucky@gmail.com met jullie adresgegevens dan stuur ik je prijsje meteen op?
Lieve groetjes Miranda