maandag 23 november 2020

Handwerken op een kaart...

 Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn egeltjes-kaart. Doen jullie gezellig mee met de nieuwe challenge bij De Egel?  Hoe meer zielen hoe meer vreugd zoals het spreekwoord zegt ;P
De kaart van vandaag is gemaakt met de handwerk-stempels van Marianne Design....


Het is een slimline-card geworden. Hiervoor gebruikte ik een stans van Crealies. Op de rode geschulpte basis een gestreept dessin-papier met stiksteekje. In de hoekjes de foto-hoekjes van de Hema weer eens gebruikt.


Het gestempelde plaatje met behulp van maskeren gemaakt. Op de breinaalden als knopje een plakpareltje van "glas" geplakt. De linker bol wol en het meetlint gestempeld en uitgeknipt.


De leuke tekst is ook van Marianne Design. Ik heb veel vriendinnen die vaak handwerken dus deze kaart is handig om klaar te hebben liggen.

Laatst vertelde ik dat Tanika terug vanuit Londen in Nederland kwam wonen en afgelopen weekend was het zover. Ze is met haar vriend Rik en hondje Pixel in een appartement in Utrecht getrokken. Dainy woont er 10 minuten fietsen vandaan dus die vindt het ook heel leuk dat haar zus weer in de buurt is. Tanika  heeft inmiddels een baan waar ze volgende week start en Rik zit volop in sollicitatie-rondes. Spannend allemaal hoor maar ook ontzettend leuk.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*slimline A-Cardzzz-Crealies-CLCZ181,    *ovaal-Nellie Snellen-MFD057,    *stempels wol etc-CS1073-Marianne Design
*tekst stempel-CS1071-Marianne Design,    *inkt-memento:summer sky en toffee crunch, Versamagic:red magic,  Stazon-zwart
*dessin-papier-CraftSensations