donderdag 25 april 2024

Funfold /meerdere vouwen bij 52 WTC

 Hallo lieve mensen, het is alweer de laatste donderdag van april en dus tijd voor een nieuwe challenge bij 52 weeks to Christmas.
Deze keer willen we graag kerstkaarten met meer dan één vouw zien. Ik heb nog maar eens dit patroon gemaakt, waar ik zelf een tutorial (KLIK) van geschreven heb in 2019!


Zo ziet de kaart er gesloten uit, met een "bellyband" sluit hij mooi plat. Ik heb dessin-papier van Maja Design uit 2020 gebruikt. De plaatjes zijn van een vel uit 2016 ook van Maja Design.
Als je de kaart opent zie je dit...


De tekst komt ook van het dessin-papier. En hieronder nog even een bovenaanzicht...


Op dit model kun je je fijn uitleven met dessin-papier maar met decoreren moet je hem binnenin niet te dik maken want dan sluit hij niet goed.

Op het blog van https://52weekstochristmas.blogspot.com/ kun je nog veel meer inspiratie op doen. Zowel de gast-designers als mijn teamgenootjes hebben prachtige en verschillende voorbeelden gemaakt. Ook vind je hier de top 3 van de challenge "iets of iemand met een gewei".

Heb je voor deze week een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen dan kun je die HIER (KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur en komt er zeker iemand van het dt een kijkje nemen.
De challenge komt morgen online en duurt weer een maand dus tijd genoeg om aan het vouwen te gaan.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda