donderdag 22 december 2022

Kerstkaart voor volgend jaar...

 Hallo lieve mensen, we zitten in week 51 van 2022. Mijn kerstkaarten zijn allemaal de deur uit maar bij het blog van 52 weeks to Christmas gaan we gewoon verder met het maken én laten zien van kerstkaarten.
Dit model kerstkaart heb ik nagemaakt van een kerstkaart die mijn knutselvriendin vorig jaar kreeg..


Het is een 10,5x15 kaart met de vouw aan de linkerzijde. Dit is de voorkant. Dessinpapier van CraftSensations, tekst en kerstboompjes van Card Deco en het rendiertje is van Bella Lulu.


En dit is de binnenkant. Ik ging bijna in de fout door 2023 uit te snijden met mijn Cricut, gelukkig werd ik op tijd wakker hihi.  Hier ook figuurtjes van Bella Lulu gebruikt en dessinpapier van CraftSensations. De teksten zijn van één stempel ook van Bella Lulu en die heb ik in stukjes gesneden en gemat op rood karton.Dit is een bovenaanzicht van de kaart, een leuk model om te maken.

Hebben jullie ook een kerstkaart die je wilt delen op het blog van 52 WTC? Dan kun je je kerstkaart HIER(KLIK) linken tot vanavond 23:55 uur en komt er vast iemand van het team een kijkje nemen.

Dan wil ik jullie allemaal vast FIJNE, KNUSSE KERSTDAGEN wensen. Volgende week donderdag kom ik hier weer met een kerstkaart gekoppeld aan onze laatste challenge van 2022 want dat is de laatste donderdag van het jaar.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*boompjes-Card Deco-CDEMIN10050,   *kerstknuffel-Card Deco-CDECD0040,   *stempel tekst-Bella Lulu-3002/0109