maandag 18 oktober 2021

Dierenliefde in roze...

 Hallo lieve allemaal, bij 4-season swap challengeblog loopt nog steeds de challenge "Think Pink". Je kaart mocht met Pink Ribbon te maken hebben maar dat hoefde niet. 
Mijn eerste kaart als gastdesigner (KLIK HIER) had wél met dat thema te maken. Deze reminder die ik als gast-designer maakte heeft alleen lekker veel roze....



Ik heb de sketch van GerJanne gebruikt die zij verzonnen had voor een challenge bij de Egel. Het roze dessinpapier(CraftSensations) gemixt met frisgroen. De hond met tekst is geen stempel maar een afwrijfplaatje (met zo'n stokje erover krassen). Het label met strikje is uitschuifbaar.
De bloem is een "paardenbloem" of   "Dandelion" in het Engels, klinkt veel chiquer hihi en is van Joy. De zwarte hartjes zijn stickertjes en de cirkel is van Crealies.

Bijna heel het weekend lekker zitten freubelen. Met Tim zijn vader gaat het steeds beter en hoogst waarschijnlijk gaat hij vanaf dinsdag verder aansterken in een zorghotel, hij kan in elk geval (nog) niet  terug naar zijn huis.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda