zaterdag 20 mei 2023

Marfien 70 en nieuwe challenge De Egel..

 Hallo lieve mensen, het is alweer 20 mei en dus tijd voor een nieuwe challenge op het blog van De Egel.
Deze keer willen we een combinatie van driehoekjes en vellum zien. Hoe je de kaart verder invult is aan jezelf en dat er veel mogelijk is laten mijn dt-maatjes HIER(KLIK) duidelijk zien met hun mooie kaarten.

Dit is mijn inspiratiekaart geworden....


Ik heb het vellum gebruikt om een schudvenster te maken achter de "smile-stans". Het schudgedeelte is gevuld met sequins. De driehoekjes zijn met deze stans gesneden uit verschillende dessin-papiertjes (Marianne Design)...


De frames heb ik bewaard want die komen vast weer van pas maar de uitgevallen driehoekjes dus gebruikt. Hier heb ik ze met wat afstand van elkaar willekeurig opgeplakt.


De tekst in het zwarte strookje is van Tim Holtz en daarom ook met zwarte facetsteentjes de kaart afgemaakt. De vierkante witte kaart is gestanst met een stans van Carlijn Design.

Máár toen had ik nog veel driehoekjes over en las ik toevallig bij Marfien (kaarten van zolder) dat ze 70 werd dit jaar. We sturen elkaar al lang kaarten en voor een 70-ste verjaardag en voor iemand die graag hergebruikt en veel bewaart leek me het opmaken van de driehoekjes heel geschikt.
Dat werd deze kaart....
Hier heb ik de cirkelstans van StudioLight uit de Little Blossom collectie gebruikt. Een strook driehoekjes allemaal aan elkaar en wat driehoekjes "gestrooid". Hier en daar een glittersteentje geplakt. Het roze achter de kaart is een bijpassende envelop om het af te maken. Ook de binnenkant had ik gedecoreerd maar vergeten te fotograferen.

De challenge bij De Egel (KLIK) loopt tot 4 juni 20:00 uur Nederlandse tijd, doen jullie weer gezellig mee? De eigenaar van hobby-/webwinkel De Egel (KLIK) heeft deze mooie prijs voor de winnaar beschikbaar gesteld...
Wij gaan met zijn allen weer stemmen over de top 3 van de afgelopen challenge en zijn benieuwd wie er weer mee gaan doen. Fijn weekend!

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs!
Lieve groetjes Miranda