vrijdag 26 maart 2021

Hieperdepiep voor Irene...

Hallo lieve mensen, was ik hier gisteren met een kerstkaart in pastelkleurtjes, vandaag toch echt voorjaar op mijn blogje. Vandaag is Irene jarig en ik denk dat wij haast vanaf het begin van mijn "blogactiviteiten" elkaar zijn gaan volgen en "blogdinnen" zijn geworden hihi. Dus een felicitatiekaart voor haar verjaardag moest er zeker komen ;P


Ze houdt van de natuur en van bloemen dus ben ik voor haar een mandje vol gaan plukken. Basis is een vierkante ecru-kleurige kaart. Gemat met lichtblauw en lief bloemetjespapier. Bovenaan een feestelijke borderrand met daaronder een parelrandje.


De mand gevuld met klavertjes vier maar omdat ik ze in kleurtjes gestanst heb kunnen ze goed doorgaan voor bloemetjes. In het hartje met de parelpen stipjes gezet. Op de mooie bladeren zitten de nog dauwdruppels (transparante pearlpen), zo vroeg was ik met plukken hihi.
De strik is van het paasmandje van vorig jaar van Marianne Design en ook de stekers zijn van vorig jaar. De takjes zijn eigenlijk boompjes ook van Marianne Design.


De mand is nieuw, ik ben dol op mandjes en kransen, dus kon het echt niet laten om te bestellen hihi. Ik heb hem gestanst en geëmbost en ben met een wit wasco-krijtje over de bovenop liggende blokjes gegaan. Er zijn wat bloemetjes op de grond beland. Het label met tekst onder de bloemetjes bevestigd.


Ik vind het zo leuk om dit onder mijn handen tot leven zien te komen en heb dan ook met heel veel plezier eraan zitten werken. Er volgen er vast meer in verschillende varianten.
Irene heeft hem inmiddels ontvangen en was er blij mee. Dat vind ik altijd zo leuk om terug te horen, dan heb je "bonuscontact" met elkaar. Ik hoop dat ze een hele fijne dag heeft en volgens mij krijgt ze héél véél post, superleuk.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessin-papier- Tilda-Panduro,    *border-LR0599-MD,     *gras-LR0650-MD,    *mand-LR0702-MD,    *bladeren-LR0703-MD,    *takjes-LR0566-MD,    *bloemetjes-CR1539-MD,    *steker-LR0537-MD,    *strik-LR0520-MD,      *label met tekst-CS1028-MD,       *parelrandje, parelpen wit en transparant-Viva Decor