donderdag 9 december 2021

Driving home for Christmas..

 Hallo lieve allemaal, hoe is het bij jullie? Gaan de kerstkaarten al op de bus? Ik ben gisteren begonnen met schrijven, dat is ook altijd nog een heel werk, iedere keer een aantal dan gaat het zeker goedkomen.
Het is week 49 en vandaag ben ik samen met Ingrid aan de beurt om een inspiratie-kaart te plaatsen op het blog van 52 weeks to Christmas. Ook vind je daar de top 3 van de afgelopen challenge. 

Ik heb een zg five panel stepcard gemaakt, die maakte ik eerder voor Ans en daar vind je ook de link naar het you-tube filmpje.


Gesneden uit crémekleurig karton. Het dessin-papier is van Maja Design: "Happy Christmas", "going home"(hoe toepasselijk hihi). De auto's met bomen zijn van Marianne Design (LR0567) en ik heb met witte gelpen, zwarte fineliner en correctievloeistof wat accenten aangebracht.


Hier zie je duidelijk de diepte van de verspringende paneeltjes. De teksten zijn van een bijlage van een Engels magazine van vorig jaar of het jaar daarvoor.


De achtergrond van het plaatje was echter wit. Ik heb dus créme-kleurig papier in de printer gedaan en het plaatje daarop gekopieerd. Uitgesneden met een stans van MFT en op rood karton gemat waarvan ik met correctievloeistof de randjes bewerkt heb.

Heb je deze week ook een kerstkaart gemaakt die je met ons wilt delen? Dan kun je hem tot vanavond 23:55 uur HIER(KLIK) linken. 

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda