dinsdag 20 augustus 2019

Bedelarmband.../Charm bracelet...

Hallo lieve mensen, daar ben ik alwéér, het moet niet gekker worden hihi. Onze jongste werd vorige week 26 jaar (waar blijft de tijd..pffft) en voor haar had ik deze kaart met bedelarmband gemaakt.
Ze vroeg geld voor haar verjaardag, als bijdrage voor de reis van een maand die ze naar Colombia gaat maken in december, en dat heb ik in deze kaart gestopt....

Hello dear people, this card was made for the 26th birthday from our youngest daughter. She loves "golden" jewelry so I diecut the bracelet out of golden cardstock....


Ze houdt van gouden/goudkleurige sieraden dus vandaar de bedelarmband in goud uit gestanst. Haar naam en een glas om te proosten. Achter het blauwe karton ook goudkleurig spiegelkarton geplakt en dit geheel op een vierkante dubbele witte kaart geplakt.

The bracelet with her name is glued on blue cardstock . Behind the blue cardstock some golden paper and that is glued on a white card.


Hier zie je de glans wat beter. In het echt is het effect nóg mooier...
Here you can see the shine from the gold...


De gestempelde tekst is van CraftEmotions, een witte strik en witte parel-hartjes maken het geheel áf.
Ze vond de kaart gelukkig mooi en was blij met haar cadeau. Tim en ik zijn het naar Utrecht gaan brengen en hebben daar met z'n 3-en genoten van een lekkere lunch aan één van de grachten, gezellig hoor.

I stamped a birthday wish and finished the card with a white bow and some pearl hearts.
She loved the card so happy me :)
Thanks for dropping by, enjoy your day and see you in blogtime.
Greetings Miranda

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*armband-Tattered Lace-charm bracelet,    *spiegelkarton goud,    *tekststempel-CraftEmotions-130501/1707