woensdag 20 september 2023

Slimline kaart met gebouwen voor De Egel...

 Hallo lieve allemaal, allereerst dank je wel voor de leuke reacties op mijn vorige kaart. Daarnaast héél erg bedankt voor alle mooie, lieve kaarten die ik voor mijn verjaardag mocht ontvangen. Veel van jullie stonden even stil dat het de eerste keer zonder mijn vader is en dat deed mij goed, zo attent. Ik kom jullie zeker ook allemaal persoonlijk bedanken (via blog/mail/etc) en wat heb ik ook weer veel inspiratie op kunnen doen, zo gaaf.

Vandaag, 20 september, start er weer een nieuwe challenge bij het challengeblog van De Egel. We willen graag een slimline kaart zien met daarop één of meerdere gebouwen. Ik heb deze kaart (waar ik zelf niet veel aan vind) gemaakt...


Het is heel minimalistisch maar dat is het stel waar hij voor was ook hihi. Aan de zijkant zie je beter dat het een dieptekaart is met een zonnestraal patroon...


Mijn neef ging maandag 18 september een geregistreerd partnerschap aan met zijn vriendin/vrouw. Zij hebben pas een huis gekocht in een volksbuurt die heel dicht bebouwd is. zij houden echter van heel ruimtelijk dus binnen is alles wit/grijs/zwart en een minimum aan meubels en dan nog van metaal gemaakt. Hij vond de kaart super, binnenin had ik geschreven dat ze maar een zonnige toekomst in mochten gaan dus zo kwam alles weer bij elkaar.

Ga maar eens op https://de-egel.blogspot.com/ kijken want als team hebben we weer héél verschillende inspiratiekaarten gemaakt. Doen jullie weer gezellig mee? De challenge loopt tot 4 oktober (jeetje, oktober alweer) 20:00 uur Ned. tijd.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda