donderdag 1 december 2016

Rendieren bij "De Egel"../ Reindeers....

En hupsakee we zitten weer op 1 december...de tijd heeft vleugels :) En op de eerste van de maand start er natuurlijk weer een nieuwe challenge bij http://de-egel.blogspot.nl/ en die luidt:
"Een (of meer mag ook) rendier(en) op je creatie/kaart"....dat moet lukken toch? Ik hoop dat jullie weer net zo enthousiast meedoen als afgelopen maand....197 deelnemers!!! Geweldig dat jullie zo gezellig meedoen. Nu eerst mijn dt-kaart:

Because it is the first of the month a new challenge starts at http://de-egel.blogspot.nl/ and we want to see reindeers on your creation. This is my dt-card.....
Ik heb een kaart van kraft gesneden, met wit een kaart opgelegd. De rendieren-border daar tussen geplakt.
Onder de rendieren een ijspegelborder die ik in heb gesmeerd met glitterlijm. Het bakerstwine daar onderuit laten komen,  dubbel gestrikt en belletjes eraan genaaid.
Daar hangen dan twee sierlijke kerstballen aan met in het midden een plakparel.. Het rendierplaatje in een dubbel gestanst frame gestoken. De poststamps uit kraft gestanst en met tekst bestempeld. De "dwarrelende sneeuwvlokjes" zijn plakpareltjes.
Deze kaart meet mét rendierborder 14x14 cm. Dat is het voordeel van zelf snijden. Nu past hij toch in een gewone vierkante envelop.
Deze kaart laat ik meedoen bij Knutsels en Kadootjes...geen rood en geen groen op je kerstkaart.

This is the prize you can win....
En de eigenaar van hobbywinkel De Egel heeft weer een hele mooie prijs beschikbaar gesteld....
Creatable 1389 van Marianne Design, zó gaaf.
Dus zeker een kansje wagen....:) Wil je meer mooie varianten zien kijk dan op http://de-egel.blogspot.nl/ naar de kaarten van mijn dt-collegaatjes én maak meteen kennis met mijn nieuwe dt-collegaatje Rimmie. Misschien kennen jullie haar mooie blog al, zoniet klik op haar naam om een kijkje te gaan nemen.

Thanks for dropping by, greetings Miranda

Leuk dat je even langs kwam, tot blogs...
Lieve groetjes Miranda
*http://52weekstochristmas.blogspot.nl/
*http://knutselsenkadootjes.blogspot.nl/2016/11/nieuwe-challenge-bij-knutsels-en.html

*rendier-border-Die'sire Edge'ables-reindeer dance-Crafter's Companion,    *postage stamps die-Joy (Noor)-6002/0324,
*clear stamps-sending messages-Joy(Noor)-6410/0317,    *ijspegelrand-Joy-6002/2036,    *plaatje-Syta van Gelderen-artnr 141012,    *kerstbal-Crealies-Inside or out-Artnr:clio01,    *stitched frame-Crealies-Nest-Lies-xxl-CLNestXXL24