donderdag 30 september 2021

Een label/tag-kaart voor 52 WTC...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn laatste posts. Ik heb ze weer met veel plezier gelezen.

We zitten alweer in week 39 en het is de laatste donderdag van de maand september . Dit betekent dat er weer een challenge start bij het blog van 52 weeks to Christmas.
Deze keer willen we een kaart in labelvorm/groot label zien met daarop een ingekleurd afdrukje....


Ik ben met de vrolijke soldaatjes van CraftEmotions aan de gang gegaan. De kaart heb ik gestanst met de grote label stansen van CreaLies. Het dessin-papier is van een kerstblok van CraftSensations (Action).


De randen bewerkt met witte verf. Bovenaan een touwtje met twee zilveren klokjes eraan. De guirlande met dennetakjes en hulstblaadjes 2x gestanst, één keer uit donkergroen karton en één keer uit lichtgroen karton. De hulstblaadjes en een paar takjes uit de lichtgroene guirlande geknipt en opgeplakt. Ook bewerkt met witte verf en een beetje gedrapeerd opgeplakt.
Rode pareltjes en glitter-steentjes als besjes gebruikt.


De soldaatjes/notenkrakers zijn ingekleurd met Derwent Procolour potloden. Op de oogjes en neusjes Glossy Accents gebruikt en ook hier en daar wat glitterlijm om een feestelijke glinstering te geven.
De tekst is ook uit het papierblok.



Hier zie je dat de soldaatjes wat verhoogd opgeplakt zijn en het is net of ze op het tekstgedeelte staan.
Aan de achterkant de standaard van Joy Crafts gebruikt, ideaal bij enkele kaarten :)



Doen jullie weer mee? Heb je een kerstkaart voor vandaag gemaakt dan kun je die HIER(KLIK) LINKEN tot vanavond 23:59 uur.
Morgen verschijnt de link voor de challenge.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*guirlande-LR0726-Marianne Design     *soldaatjes-CraftEmotions-130501/1653-Toy Soldiers 1