dinsdag 26 maart 2024

Irene is jarig...

Hallo lieve mensen, dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn post hiervoor. Vandaag is blogvriendin Irene (Irene's Scrapbook) jarig. Wij volgen elkaar al héél lang en hebben soms ook gezellig mailcontact. Ik heb daarom extra mijn best gedaan op een felicitatiekaart voor haar...


De basiskaart is wit, daarop roze karton en daar designpapier met veertjes op geplakt. Het plaatje in een cirkelstans van Marianne Design geplakt. Onder het plaatje zit kreukellint met een stukje parellint geplakt.


Bovenaan heb ik de randstans dubbel geplakt, een keer in roze en een keer in grijsblauw. Eronder een strookje parellint en op de boogjes kleine plakpareltjes.
De bloemen zijn gemaakt met twee verschillende stansen van Marianne Design, in het hart een plakpareltje en de blaadjes zijn van Elizabeth craft design.


Ook de tekst heb ik in twee kleuren gemaakt. De kaart was goed aangekomen bij Irene en ze was er blij mee. Dan ben ik ook weer blij hihi. Volgens mij is ze goed verwend vanuit blogland want ik zie heel veel moois voorbij komen.
Ik link deze kaart bij https://dutchcardlovers.blogspot.com/2024/03/challenge-383.html waar de challenge "veertjes" is.

Hier gaat het even wat minder, mijn schoonvader ligt op sterven. Tim is vannacht aan het waken geweest met zijn broer en zus (hij ligt in het ziekenhuis) omdat ze gisteravond om 23:00 uur gebeld werden. Tim ligt nu te slapen en gaat zo weer terug. We hopen dat het niet te lang hoeft te duren want mijn schoonvader is al een tijdje niet goed. Hij is 86 en het zou mooi zijn als hij in zijn slaap weggleed.

Dank je voor je bezoekje, fijne dag en tot blogs.
Lieve groetjes Miranda

*dessinpapier en plaatje-P13 "birdhouse",     *ronde stans-LR0648-Marianne Design,   *randstans-LR0599-Marianne Design,
*bloemen-LR0388 en LR0795-Marianne Design,   *blaadjes-Elizabeth Craft Design-curvy leaves (2013),   *tekst-LR0651- Marianne Design,    *plakpareltjes, parellint, kreuklint